marți, 18 august 2015

Preferate la jumătate de an



Am citit astăzi postarea lui Anna de la Vivianna Does Makeup și mi-a plăcut tare mult, cum de altfel fiecare postare a ei. Este Vloggerița mea preferata și nu îmi scapă nimic din ce postează sau filmează. :)

Este vorba de Preferatele primei jumătăți de an, sau mai bine spus a produselor fără de care nu mă văd în următoarea perioadă. Am cateva produse care îmi plac la fel de mult ca în prima zi cand le-am folosit.

La fel ca și Anna, mi-am recitit postările cu preferate și imediat am știut care sunt alegerile mele. Sunt produse pe care le folosesc constant și le-aș putea adăuga în preferate lună de lună.


BOURJOIS 123 Perfect CC Cream  . De cand am văzut acest CC Cream în acțiune la Lisa Eldridge mi l-am dorit foarte mult. Pană la alte achiziții rămane preferatul meu pentru că îmi uniformizează tenul foarte elegant fără ca să-l încarce, miroase subtil și plăcut, nu îmi provoacă probleme, nu accentuează zonele mai uscate. I-am dedicat o postare aici.

GARNIER Ultimate Blends - 1 Minute Treatment cu ulei de argan și camellia. De o vreme bună nu mai folosesc balsam de păr pentru ca mi se pare un pas inutil în rutina mea. Plus de aceasta,îmi îngrașă părul mult prea mult. Cand am fost acasă în Iunie mi-am făcut un baleiaj putin cam nereușit la păr. De atunci folosesc la fiecare spălare aceasta mască de par. O aplic numai de la mijlocul părului spre varfuri, o las în păr pana mă spăl pe corp iar apoi clătesc. Pentru mine este exact produsul minune. Nu încarcă părul, se clătește rapid și miroase demențial. Sunt la al doilea tub dar cum se termină o să îl recumpăr pentru ca este un produs indispensabil.

SALLY HANSEN Insta-Dri Top Coat. Nu am încercat Seche Vite pentru ca mi se pare aberant de scump pentru un top coat. Oricum eu la 3-4 zile îmi schimb oja, este inutil să caut un top-coat care să îmi țină oja intactă nu știu cat timp. Mie îmi și cresc unghiile foarte repede și nu îmi place să îmi port oja pe unghii și să se vadă unghia crescută. Acest top coat este tot ce îmi trebuie. Conferă luciu și oja se usucă aproape instant. La fel de mult iubesc și dizolvantul pentru ojă tot de la ei.

MAYBELLINE Color Tattoo 24H - On and on Bronze . Dacă ar fi să aleg un singur fard din colecția mea, acesta ar fi. Și cu asta am spus tot, hmm?

W7 Blush Brush  Cand mă machiez îmi place sa tot schimb și să încerc pensulele în dotare pentru diferite aplicări. Însa cand vine vorba de blush mereu întind mana după aceasta pensula. Este făcută ca acei pantofi care se fac la comandă, după picior. Bine, aceasta e făcută după mana mea :)

Și nu în ultimul rand produsele de la PAULA'S CHOICE care mi-au salvat tenul. Am fost tare sceptica, Toma necredinciosul din mine nu vroia sa conceapă asa ceva. Dar dacă nu riști nu caștigi. Cele mai bune produse de îngrijire a tenului. Îmi place în mod special RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator și RESIST Daily Pore - Refining Treatment 2% BHA. Și în aceași măsură îmi place și Tonerul de la Earth Sourced  și să nu mai zic de Protectia solara Extra Care Non-Greasy  cu Spf50. Nu le-am adăugat în poză pentru că înca nu le-am primit iar plicurile de mostre sunt goale.
Produsele lor sunt mai scumpe dar își merita din plin fiecare bănuț pentru că sunt calitative, fac ceea ce promit și sunt spornice. Merită să riscați, măcar încercați mostre cum am făcut și eu și probabil că....toată lumea :)

De ce produse nu vă puteți lipsi? Aveți și voi un blog de care sunteți "obsedată" și nu pierdeți nici o postare?

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig