About meSalut! Ma numesc Hannelore (toata lumea ma numeste Hanne pentru ca e mai simplu si mai scurt) si am 39 de ani. M-am nascut in Brasov si am origini austriece din partea mamei. Din August 2014 locuiesc in Anglia. Sunt casatorita si am o fetita de 6 ani pe nume Sonia.

Pasiunea pentru machiaj o am deja din perioada liceului insa in timp s-a aprofundat tot mai mult. Acum insa machiajul nu ocupa primul loc in topul preferatelor mele. A fost inlocuit de obsesia mea pentru ingrijirea tenului in special.

La sfatul catorva prieteni m-am decis sa construiesc acest blog si sa imi impartasesc ideile, cunostintele, pasiunile cu voi. Am fost des intrebata de recomandari, ce imi place si ce nu, cum folosesc un produs anume si atunci am decis ca este timpul sa ma exprim in scris.

Blogul meu a luat fiinta in Decembrie 2011 si nu pot sa cred cat de repede a zburat timpul.

Ma impart intre servici, copil, familie si casa si cateodata sunt absenta de pe blog mai mult decat imi place sau imi propun, insa de fiecare data cand revin cu o postare stau cu ochii pe blog, pentru ca abea astept reactiile voastre, comentariile si intrebarile fiecareia dintre voi.

Imi doresc din suflet sa gasiti ceea ce cautati atunci cand intrati pe blogul meu. Astept cu nerabdare sfaturile si criticile voastre (constructive, normal:)
SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig