miercuri, 12 octombrie 2016

TILI Beauty Box - Second Edition


In aceasta postare va prezentam prima editie a Beauty - Boxului de la TILI. Am scris in postarea de atunci mai multe detalii despre ce inseama si conceptul din spatele acestui Beauty Box.
Astazi vreau sa va arat cea de-a doua editie.


Toate produsele prezente in aceasta editie precum si in cea precedenta sunt noi pentru mine. Brandurile imi sunt cunoscute, de la unele am mai avut alte produse in trecut insa cele aflate strict in aceste cutii sunt noi pentru mine.

PERCY & REED Volumising Mousse ( 200ml). Spuma de par pentru volum abundent, nu incarca parul absolut deloc, nu-l lipeste, se perie foarte usor, efectul de WOW chiar este oferit precum se prezinta pe ambalaj. Produsul este Made in England, l-am primit in varianta full-size iar pretul lui intreg este de £12.



NIOD Multi Molecular Hyaluronic Complex sau Super - Hero Serum (15ml). Este un serum ce contine 12 forme diferite de acid hialuronic care iti ofera un ten mai ferm si un aspect intinerit al tenului.
 Pretul produsului full-size(30ml) este de £35.


OPI Russian Navy (15ml). Iubesc ojele de la OPI, iubesc un albastru indigo usor sidefat pe timp de iarna. 
Pret intreg £18


CAUDALIE Resveratrol Lift Moisturizer (15ml). Crema de fata hidratanta cu efect de lifting si de estompare a poriilor pentru un rezultat mat si 'smooth' gata pentru machiaj. Contine SPF20. 
Cost full-size (40ml) £36


PHILOSOPHY AMAZING GRACE Shampoo, Bath & Shower Gel (30ml). Sampon, Spumant de baie si Gel de dus intr-un singur produs. Un parfum proaspat de bergamota, lacramioare si mosc.
Nu va pot explica cat de persistent este parfumul acestui produs si cat de bine miroase. 
Pret full-size (480ml) £19.50


TARTE Tarteist Mascara. Mascara ce nu contine parabeni, care promite sa ofere volum de la prima aplicare. Ramane de vazut, inca nu am incercat-o. 
Pret intreg £19.80


PIXI Endless Silky Eye Pen (mini) este un creion de ochi negru intens, rezistent la apa. Are o textura matasoasa cu un efect de eyeliner.
Pret intreg £16 (pachet de doua bucati)


LAURA GELLER Bronze Spackle (59ml full-size). O baza pentru machiaj bronzanta care asigura mentinerea machiajului pentru un timp mai indelungat, nu modifica culorile machiajului, este imbogatit cu plante naturale precum Ceai Alb, Centella Asiatica si Gel din Aloe Vera. Nu contine ulei.
Pret intreg £21.50


Ce spuneti de acesta editie noua a lui TILI Beauty Box? Va tenteaza?

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig