joi, 6 octombrie 2016

Cumparaturi Septembrie + primele impresii


Uite ca din nou a trecut o luna de la ultima mea postare, insa viata este atat de imprevizibila iar Septembrie a fost pentru mine o luna foarte grea, o luna care imi va ramane intiparita in minte dar mai ales in inima. Evenimente din luna care tocmai a trecut mi-au marcat viata in moduri necunoscute mie pana acum si inca sunt intr-o stare de 'acomodare' pe care nu prea vreau sa o accept. Insa viata merge inainte si stiu ca ceea ce mi-ar fi dorit cineva in aceste momente este un zambet larg pe buze, o doza mare de credinta, speranta si optimism.

Mi-am dorit sa incerc si eu mult laudatele produse de la SUNDAY RILEY si nu mi-a venit sa cred momentul in care am apasat butonul de accept plata pentru comanda plasata. Am asteptat cu sufletul la gura comanda, iar in ziua sosirii - seara, le-am si pus la incercare. 
Ceramic Slip Clay Cleanser este un gel pentru spalarea tenului care are ingrediente interesante, minunate as spune chiar. 
Pot sa enumar: French green clay, Maroccan rhassoul lava clay, Vitamin C, neroli, black pepper, frankincense, jasmine, sandalwood essential oil
Produsul este destinat tenului  normal spre gras. Promite sa micsoreze porii, sa detoxifieze tenul pentru un aspect curat ca de portelan.
Acest produs chiar face ceea ce promite. Eu il folosesc cu precadere seara dupa demachiere. Agit usor flaconul pentru ca ingredientele sa se amestece, dozez o pompita (uneori jumatate de pompita e chiar indeajuns) si imi spal fata in mod normal. Tenul ramane extrem de curat la atingere, ca de portelan.
Parfumul produsului a fost unul din defectele lui pentru ca miroase a lut, a pamant umed ceea ce mi s-a parut usor deranjant la inceput insa in timp am inceput sa ma obisnuiesc, iar acum nici nu mai remarc.
Pretul lui este extrem de mare, £35 pentru 125ml, insa cand se termina vreau sa-l am din nou si din nou. Stiu ca nu este un produs care sa stea pe ten o vreme mai indelungata ca sa poti afirma ca face ceva tenului, il aplici si il speli, insa mie mi-a schimbat complet atitudinea fata de curatarea tenului. Poate nu stiu sa ma exprim in cuvinte in asa fel inca sa ma fac inteleasa, dar simt efectiv eficienta lui, este foarte activ insa in acelasi timp bland cu tenul care nu are de suferit, curat de scartaie insa nu uscat. Iubesc acest produs!
Cat de mult am putut scrie despre un gel de spalare. Aveti asadar aici prezentat un review complet a unui produs foarte iubit!

Mi-am dorit un gel de curatare pentru dimineata, ceva revigorant si fresh. Am ales VICHY Purete Thermale. Este destinat tenului sensibil, produs imbogatit cu Moringa si apa termala Vichy, ajuta sa diminueze efectele nocive ale apei dure asupra tenului si nu contine parabeni. Imi place puterea lui de curatare, efectul revigorant de dimineata este exact ceea ce am nevoie. Singurul minus este faptul ca face spuma parca prea multa si dureaza ceva sa ma clatesc si faptul ca usuca usor tenul. Insa in aceasta perioada tenul meu oricum devine usor mai uscat si iritat din cauza vantului. Recomand cu caldura acest produs tenurilor grase sau mixte, cred ca se potriveste perfect.

Am terminat uleiul demachiant de la Una Brennan si mi-am luat CLINIQUE Take the Day off Cleansing Balm. Un balsam sub foma solida care aplicat pe ten se transforma intr-un ulei delicat dar foarte eficient in indepartarea chiar si a celui mai dificil machiaj. Nu imi irita ochi, este foarte spornic si nu are miros. Excelent produs!


Dupa ce am citit aceasta postare a lui Caroline Hirons, si am mai auzit si la Wayne Goss despre THE ORDINARY am zis ca trebuie neaparat sa incerc aceste produse. Asa ca am pus repede manuta si le-am comandat de pe victoriahealth.com. Comanda mea a cuprins 5 produse, costul acestora a fost in total de £37.40 cu transport inclus.
Produsele alese de mine sunt: 
Advanced Retinoid 2%, Lactic Acid 10%+HA (acid hyaluronic)2%, Hyaluronic Acid 2%+B5, Buffet (Peptide Serum)  si Niacinamide 10%+Zinc 1%
 Am inceput sa folosesc produsele toate pentru ca nu m-am putut abtine si sunt mega incantata de rezultate care nu au intarziat sa apara dupa nu mai putin de o saptamana. Cel mai incantata sunt de faptul ca pretul lor este foarte mic comparativ cu acelesi tip de produse de la alte marci. Cel mai scump produs din comanda mea a fost Buffet care contine Peptide si Acid Hyaluronic si a costat numai £12.70 (adica ca.64Ron). Retinoidul a fost £8 iar Niacinamidele au costat NUMAI £5 (25Ron). Nu este fantastic? Valoare comenzii mele este valoarea unui sigur produs din comanda mea daca il cumparam de la alte branduri. 
Recunosc ca am avut zile in care am aplicat produsele in mod haotic pentru ca nu stiam ce si cum. Nu am avut nici un fel de reactie nasoala, nu m-am iritat de la nici un produs. Am avut insa mare grija ca dimineata sa aplic un produs cu SPF minim 30 in strat generos. 
Dupa numai o saptamana pot sa spun ca porii mei de pe nas si din jurul nasului s-au diminuat semnificativ spre total, porii de pe nas sunt aproape invizibili deja, iar cel mai mult imi place textura pielii mele de pe obraji. E ca de portelan. Nu ma pot inca exprima cu privire la riduri, pentru ca timpul este prea scurt sa fac astfel de afirmatii iar in jurul ochiilor folosesc cu succes un alt produs foarte drag mie: Paula's Choice Line Minimizer.
Fiecare produs este dotat cu o pipeta si au un continut de 30ml.
Daca va doriti mai multe detalii despre The Ordinary le puteti gasi pe site sau pe blogul Carolinei Hirons. 
Eu sunt deja un fan dedicat, folosesc produsele tratament in exclusivitate in aceasta perioada si vreau sa le folosesc pana le termin ca sa vad rezultatul.


PAULA'S CHOICE este cred ca unul din brandurile mele preferate de ingrijire a tenului. Si asta de cativa ani de cand am descoperit cat de eficiente sunt produsele lor. Am avut sansa de a primi ultimul lor produs si anume RESIST 10% Niacinamide Booster. Un produs revolutionar care minimalizeaza porii si netezeste pielea si ridurile. Abea astept sa il incerc. Am auzit numai de bine despre el.

ESTEE LAUDER Advanced Night Repair este 'crema' mea de noapte si nu mai simt nevoia sa aplic nimic altceva dupa. Cu siguranta odata cu racirea vremii va fi nevoie de mai mult decat un serum, insa momentan este exact ceea ce imi trebuie. Tenul meu este protejat si se recupereaza foarte bine peste noapte. Ma trezesc cu un aspect mult mai luminos si curat. Se absoarbe rapid in piele si are un parfum foarte subtil.

Marca KIEHL'S m-a intrigat multa vreme si imi doream foarte mult sa incerc Midnight Recovery Concentrate. Nu l-am folosit atat de des precum am folosit Serumul de la Estee Lauder pentru ca am o banuiala ca imi irita usor tenul, insa nu ma pronunt inca. Cred ca iritantul din el este chiar uleiul de lavanda pe care iubesc sa-l simt seara inainte de somn. Vom vedea pe viitor cum ne impacam.


THE BODY SHOP Skin Defence Multi Protection Essence Spf 50+. Protectie UVA si UVB. Inca nu stiu daca urasc sau iubesc acest produs. Simt un miros pregnant de alcool care din pacate este al doilea ingredient in lista, insa au fost dati in care nu am avut probleme la aplicare sau dupa, dar au fost si cazuri mai nefericite cand pielea mi-a explicat clar ca trebuie sa ma spal. In rest un produs bun, se aplica foarte usor si se absoarbe rapid si complet. Cred ca se potriveste totusi mai bine unui ten mai 'insensibil' :)

CLARINS Fix Make-Up. Aveam nevoie de un spray fixator pentru machiaj care sa nu imi incarce tenul inutil. Imi place extrem de mult textura, luminozitatea pe care o ofera, cum fixeaza de bine machiajul si parfumul sau delicat de trandafiri.

THE BODY SHOP Drops of Sun (HolidayGlow Creator) imi place pentru rezultatul sau subtil. Aplicat pe ten amestecat in prealabil cu crema hidratanta ofera o luminozitate aparte tenului, ca dupa un concediu intr-o zona insorita. Produsul vine 'echipat' cu o pipeta dozatoare. Picaturile (in fuctie de intensitatea dorita) se pot aplica de la 2-3 la cate vrei :) se amesteca cu crema de fata si se aplica amestecul pe ten. Nu, nu vei arata ca dupa o saptamana in Maldive insa cu siguranta ofera un aspect tare placut si cald tenului.


Am luat o scurta pauza de la aplicarea ojei semipermanente. Nu am nici un motiv insa de vreo trei saptamani nu am avut timp. Am avut insa grija sa imi protejez unghiile si am aplicat cam de doua ori pe saptamana NAILSINC Nailkale Superfood Base Coat. Unghiile mele sunt mai tari, suprafata lor este mai nivelata si per total arata mai sanatoase. Ramane sa vedem daca aceasta prima impresie se mentine si il pot considera 'My number one Nailcare'.

SUNDAY RILEY Tidal Brightening Enzyme Water Cream. O crema foarte intensa. Primele doua aplicari au fost de 'groaza' pentru ca am aplicat prea mult produs (prea mult insemnand cam cat aplici in mod normal cand te dai cu o crema de fata:) si am avut o reactie tare urata. M-am iritat groaznic. Tidal este o crema care ofera o hidratare extrem de bogata,  contine doua forme de Acid Hyaluronic si extract de tamarind, iar enzimele Papain netezesc si exfoliaza tenul. Abutinul si extractul de flori exotice lumieaza hiperpigmentatiile de pe ten si ilumineaza din interior.
Crema este un vis de la aplicare, la culoare, miros, efect. Dimineata esti un alt om. Cu produsele Sunday Riley cu siguranta nu dai gres. Eu una m-am convins. Imi mai doresc Good Genes dar asta ar fi deja o gaura enorma in buget :(

Zona barbiei este zona mea rebela in acea perioada a lunii mai ales. LA ROCHE-POSAY Effaclar Duo(+) este ajutorul meu pe timpul zilei. Am avut in trecut Effaclar cel simplu si mi-a placut. Acesta nou am vazut ca are si variante colorate precum un BB Cream insa mie nu imi plac tratamentele colorate pentru ca am impresia ca nu sunt eficiente. Preconceptii, stiu!


KERASTASE Specifique Anti-matreata mi-a fost recomandat de tipa care m-a tuns ultima oara. Ma bucur ca i-am urmat sfatul pentru ca este un sampon tare bun. Foarte concentrat, de aceea si spornic, face spuma indeajuns, se clateste foarte usor, miroase delicios si nu mai simt nevoia sa aplic un balsam de par. Cat despre matreata ce sa zic. Eu am un scalp foarte sensibil si ciudat si inca nu am descoperit produsul minune pentru ca la mine totul merge pe baza de stress. Dimunuata este cu siguranta matreata de la acest sampon insa nu am scapat de ea definitiv. Contine Zinc si Acid Salicilic si este dedicat atat parului gras cat si uscat.

Luna lui Septembrie a fost una dedicata ingrijirii tenului, parului si a unghiilor. Singurul produs de machiaj este CHANEL Soleil Tan De Chanel pe care mi-l doream de mult. Personal consider ca Chanel are cele mai elegante ambalaje ale produselor. Este brandul meu de suflet. 
Soleil Tan De Chanel este o baza bronzanta cum o spune eticheta, eu il folosesc pe post de bronzer sau chiar pentru conturarea fetei. 


Folositi vreunul din produsele de mai sus?

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig