marți, 14 aprilie 2015

EASTER Haul


HRISTOS A INVIAT !!!
O realitate care ar trebui să fie vie în inimile noastre în fiecare zi a vieții noastre!

Când eram acasă, după masa de prânz în ziua de Paști obișnuiam să ieșim afară la o plimbare lungă prin centrul orașului. Am păstrat acest obicei, dar anul acesta am început deja de Sâmbăta.

Am mers prin centru în ideea de a cumpăra hăinuțe pentru Sonia. Am ajuns sa îmi cumpăr o plasă de haine și încălțări. Prețurile au fost mai mult decât reduse.  Dar, nu se putea să nu intru eu puțin și prin Boots, așa numai să trag cu ochiul la ce mai este nou. Scuza mea a fost că aveam nevoie de un șampon și un gel de duș.

Iată cu ce am reușit să ajung la casa de marcat:

SOAP & GLORY Hand Food.
Este primul produs Soap & Glory pe care l-am cumpărat pană acum. Nu pot sa spun decât că nu mă voi opri la atât. Îmi place foarte mult, de la consistență, la cât de hidratanta este, cât de repede este absorbită de pielea mea, până la miros care este....<3


MACADAMIA Oil Extract Shampoo. 
Am tot citit despre aceste șampoane și îmi doream tare mult să încerc unul. Inițial îl vroiam pe cel cu ambalaj verde, dar nu mai țineam minte unde l-am văzut. În Boots nu l-am găsit decât pe acesta. Rămâne de văzut cât de bun sau nu este pentru parul meu.


CREIGHTONS Cherry&Wild Fig Bath and Shower. 
Am tot cumpărat săpunuri de la Creightons și mi-au plăcut. Eu am vrut sa aleg gelul de duș cu vanilie pentru că miroase divin, însa Sonia m-a convins că acesta miroase delicios :)


ORIGINAL SOURCE SKIN QUENCH cu ananas și ulei de cocos
Anna de la ViviannaDoes Makeup a pomenit acest gel de duș și m-a convins să mi-l cumpăr pentru că odată cu căldura îmi place să folosesc geluri de duș cât mai fresh. Ei bine, chiar este un gel de duș delicios si hidratant.


NIVEA In Shower Pampering Honey. 
Nu știu de ce ne este atât de lene să ne ungem pe corp, chiar nu pot să înțeleg :) Am recurs și eu (din nou, recunosc) la aliatul de la Nivea. Nu mai are nevoie de prezentare. Nu e mega hidratant pentru că este destinat pielii normale spre uscate. Dar pentru mine este îndeajuns.BURETE pentru duș.
Aceste floricele sunt accesoriile mele preferate pentru momentul dușului. Nu concep să mă spăl cu un burete sau cu mana goală. Mereu am o astfel de floricica, cu cât mai deasă cu atât mai bine. Modelul de jos este preferatul meu.


MAYBELLINE Baby Lips Hydrate.
OMG, nu știu de ce nu mi-am cumpărat un astfel de balsam de când a apărut!!!! Dacă știam cât este de hidratant, nelipicios, non-cleios .....posibil să devin dependentă :)


RIMMEL LONDON Rita Ora - 270 Sweet Retreat
Nici o zi de shopping fără o oja. O nuanța primăvăratică, caldă.


SLEEK BROW PERFECTOR - Light Brown.
Mi-am dorit de ceva vreme sa îmi cumpăr acest produs pentru sprâncene, dar mereu era indisponibil la stand. Îmi place tare mult, iar nuanța mi se potrivește de minune. Și da, după aplicare se usucă, dar nu este un produs rezistent la apă. 


SLEEK MATTE ME - Birthday Suit
Din toamna anului trecut caut această nuanță atât în Boots cât și în Superdrug. Mereu găseam locușorul lui în raft gol. Ei bine, de data aceasta am avut baftă:). Acest produs nu mai are nevoie de nici un fel de descriere sau explicație. L-am purtat pe buze întreaga duminică, nu a trebuit să reaplic decât după 5 ore când, după ce am mâncat se estompase din nuanță. Cel mai mult îmi place că nu rămâi cu o dungă nasoală pe buze, ci estomparea se face uniform. Recunosc că am aplicat în prealabil puțin balsam Baby Lips de la Maybelline, dar l-am aplicat numai cu degetul și l-am masat bine pe buze. Totuși tind să cred că nu este un produs destinat celor care au probleme cu buzele uscate/crăpate. Eu mi le hidratez foarte des și în profunzime, îmi fac scrub-uri cu zahăr și ulei de măsline, aplic miere, am zeci de balsamuri și vaseline. În concluzie, vară sau iarnă, buzele mele sunt super soft. Și plus de asta mai sunt și mega modestă :)
Am de gând să îmi mai iau câteva nuanțe cum ar fi: Fandago Purple și Rioja Red


Doriți să vă prezint vreunul din produsele de mai sus într-o postare separată?

PS: calitatea pozelor este mai mica pentru că am întâmpinat probleme cu aparatul foto și, pana la alte remedieri am fost nevoită să folosesc telefonul. Sper ca nu v-ați supărat! 

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig