luni, 13 aprilie 2015

We love it SIMPLE


SIMPLE este un brand foarte apreciat și accesibil din Anglia. L-am descoperit într-un supermarket enorm și de când am încercat pentru prima oară gelul lor de duș mi-am continuat aventura testării produselor variate pe care le oferă această marcă.

Am început cu gelul de duș despre care v-am vorbit și aici și am continuat apoi cu produsele pentru copii. Apa mi se pare destul de dură în Anglia, iar părul fin a lui Sonia a avut puțin de suferit din această pricină. Am folosit șamponul în varianta Moisturising îmbogățit cu mușețel și încă de la prima spălare am putut observa cum a revenit luciul specific unui păr sănătos. Face destul de multă spumă însa se clătește foarte ușor. Plus de asta este un produs "no tears". Nu am renunțat la el pentru că ne place. Este spornic, bun și ieftin.




Poate că nu în aceeași măsura ne place și gelul de duș pentru copii, All-in-one-wash tot cu extract de mușețel însă nu putem spune că nu este bun. O idee dacă ar fi fost mai hidratant, era excelent. Dar pentru că nu este un produs care rămâne pe piele este ok și așa.


 Eu mi-am luat gelul pentru spălat fața, Age Resisting cu ceai verde.  Îl folosesc dimineața dar și seara după ce ma demachiez cu uleiul de la L'oreal. Este un produs blând cu tenul, nu are un parfum puternic și nu mă strânge fața după spălare. Îl recomand din inimă. Poate dacă l-ați putea găsi în Hello Free Zone (cine știe, poate apare acolo pentru că gama nu este scumpă deloc, dimpotrivă).


Tot de la Simple mi-am cumpărat Crema de fața super hidratantă. Inițial am văzut-o pe Youtube la o grămadă de fete și apoi când am zărit-o în magazin am cumpărat-o fără să mă mai gândesc, mai ales că era la jumătate de preț. Știu că m-a costat undeva la 2 lire. Chilipir, nu? Între timp am ajuns la al treilea flacon și îmi place ca la început. Este un lapte mai degrabă, vitaminizat și foarte hidratant dar și foarte light în același timp. Dupa 5 minute de la aplicare sunt gata de machiaj.


Sunt sigură că o sa mai încerc câteva produse cum ar fi: loțiunea micelară, roll-on pentru ochi, crema de ochi și poate chiar și toner-ul. De asemenea am de gând să mai încerc și alte variante de gel de duș.

Dacă doriți să vă informați mai mult despre această marcă de produse o puteți face pe pagina lor aici.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig