joi, 12 februarie 2015

Noutati...

Daca este un lucru care ma scoate din sarite in Anglia, acela este lumina de afara. Este atat de greu sa faci cateva poze decente, Doamne. Intervalul orar perfect pentru asa ceva este 11am-2pm, exact cand nu este intotdeauna posibil. Dar poate ca pe viitor imi voi muta sandramalele afara sa le pozez, who knows:)

Peste o saptamana se implineste o luna de cand am decis ca trebuie sa imi schimb radical stilul de viata si sa adopt o alimentatie sanatoasa care sa aiba ca partener cat mai multa miscare.
O sa ziceti - ce are asta de-a face cu cumparaturile?
Pai are, pentru ca ori de cate ori imi iesea pasenta ma felicitam cu ceva simbolic. Poate vi se pare copilaresc sau o prostie, dar pe mine ma motiveaza cumva sa ma premiez singura. Mi-am pus teluri marunte de indeplinit, de aici si "premiile"sunt marunte.


Mereu mi-a placut mirosul migdalat al produselor PALMOLIVE. Sunt obsedata de acest spumant de baie si nu ma mai satur de el. Defapt este un lapte de baie, care coloreaza apa in albicios dar care face chiar multa spuma. Sa nu mai spun, ca ma repet, cat de divin poata sa miroasa, miros care persista ceva vreme si pe piele.
Imi plac produsele de la SANEX pentru ca nu imi usuca pielea. Adevarul este ca varianta aceasta dermo sensitive chiar hidrateaza pielea sub dus. Eu nu am pretentia ca un produs, gen demachiant, gel de dus sau orice altceva care nu ramane in contact cu pielea pentru o perioada mai lunga de timp sa si faca sau sa aiba un efect wow. Gelul de dus se clateste, demachiantul se spala, de aceea nici nu investesc cine stie ce in aceste produse. Atat laptele de baie cat si gelul de dus le-am gasit cu 1 lira fiecare.
Burete de baie (loofah fake:) l-am cumparat pentru ca imi place aspectul lui :)) ha ha ha. Dar dupa ce l-am folosit am observat ca imi place chiar mai mult decat "florile"ale din plasa de plastic, pentru simplul fapt ca mentine gelul de dus in el fara a se scurge pe langa. Deci, nu irosim nimic :)


Cand vine vorba de vanilie, sunt prezenta. Nu am putut sa ma abtin sa nu cumpar acest sapun lichid de maini. De cand l-am cumparat, Sonia se spala mult mai des pe maini, iar asta spune multe. Totusi, mie imi usuca putin mainile, dar se rezolva cu putina crema.


Si pentru ca nu se poate sa fie totul roz, am dat-o si in bara putin. De data aceasta cu lotiunea demachianta de la GARNIER Simply Essentials. Am tinut-o totusi sa o pozez, dupa care o arunc. Nu stiu ce a fost in capul meu, cautam micelara de la Garnier si nu am gasit-o asa ca am pus mana pe acest flacon si l-am bagat in cos. 
Va rog mult, daca vedeti acest demachiant fugiti de el ca de al' rau. Este alcool curat si chiar daca scrie ca ar fi potrivit pentru ten sensibil.....doamne, mai scrie si ca este potrivit si pentru demachierea ochiilor....Ma oftic pentru banii aruncati, pe bune.


Nu ma pot despartii inca de preferatul meu. DOVE Go Fresh cu rodie. Am incercat sa aleg altceva ultima oara cand am fost la cumparaturi, dar nu ma inspira nimic. Cu Dove merg la sigur.


Sa nu uitam de unghiute, nu? Ma chinui din rasputeri sa nu imi mai transez cuticulele, dar nu imi iese :((. Mi-am cumparat totusi betisoarele si le-am pus la treaba. Promit ca nu mai tai decat ce este surplus prea mare.
Prima mea oja BARRY M este in nuanta Vintage Violet. De cum am vazut-o mi-a placut tare mult. O sa vi-o arat intr-o postare viitoare.
Nu sunt genul care sa poarte unghiile pictate in alb. Nu mi se potriveste. Am cumparat aceasta oja de la W7 ca sa o folosesc sub alte nuante pentru a amplifica culoarea lor. Este foarte rezistenta insa folosita singura arata rau pentru ca nu se aplica uniform.


Am un pitic mic cu pensulele acum, mi-as cumpara 19878 de bucati si nu m-as satura. Am ochit cateva Bdellium, Ecotools, Everyday Minerals si Elf pe Iherb pe care vreau sa mi le cumpar dar si cele de la Zoeva imi fac cu ochiul rau de tot. Pana atunci insa mi-am potolit piticul cu doua bucatele ieftine de tot.
W7 Blush brush si un Angled Brush No Name. Ambele imi plac foarte mult.


Nu puteau lipsi si cateva chestii marunte de machiat, nu? 
MAYBELLINE Fit Me Concealer, inca incerc variante cum sa il aplic, parca nu ma convinge inca :(
MAYBELLINE Color Drama - Berry Much. Mi-am dorit mult sa incerc un Color Drama si mi-a fost greu sa ma decid asupra nuantei. Iarna aceasta am avut o problema majora cu nuantele berry. Mi se par atat de elegante culorile derivate din rosu care merg inspre mov si albastru.....perfecte pentru iarna, iar eu am tenul destul de deschis si atunci se potriveste per-fect!


Am redescoperit dischetele ovale. Am avut o perioada destul de lunga in care le foloseam, apoi le-am gasit pe cele "cusute" din Lidl si am uitat complet ca exista ceva si mai bun. Asadar, am trecut pe marimi mai mari :)


In IKEA nu am putut pleca fara aceste suporturi de ghiveci. Stiu ca toata lumea le are, dar mie imi plac si mi se par extrem de dragute si chiar nu aveam in ce sa imi depozitez chestiile. Urmeaza sa imi mai iau unul mult mai mare si oval. Abia astept!!!


Ei bine, fundalul pozelor mele nu este altceva decat o ......fusta. Nu am mai purtat o fusta, cred ca din liceu. Nu este o piesa vestimentara care sa ma reprezinte si o consider incomoda. Insa aceasta mi-a facut cu ochiul si a costat numai 3 lire :) Sa vedem ce poate in primavara (pe de-o parte sper sa imi mai fie buna...ba nu, sper sa imi fie foarte mare si sa trebuiasca sa o modific). Da, asta imi doresc:)


Iar voi dragelor, daca va doriti pareri mai in detaliu despre vreun produs, just ask :)

SHARE:

17 comentarii

  1. Mie imi place sapunul ala lichid la nebunie si, desi n-am varsta Soniei, ma spal mai des pe maini. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place nuanta ojei de la BERRY M.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce de produse faine,,,,,,si fustaaaaaa ,,,,,,,si ojuteleeeee pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa te bucuri de toate, si eu vreau sa incerc sapunul lichid si gelul de dus cu aceeasi aroma :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Georgiana. Gelul de dus nu l-am vazut, dar recunosc ca m-ai facut curioasa. La cat de mult imi place mirosul sapunului lichid, trebuie sa am si gelul de dus :)

      Ștergere
  5. Apai...asa sa te tot rasfeti! Daca toate lucrusoarele pe care ti le-ai cumparat sunt mici premii inseamna ca faci treaba buna. Keep up the good work!

    Imi place foarte mult ce ti-ai cumparat.
    Demachiantul de la Garnier nu imi place deloc- singurul care e extraordinar de bun este cel cu extract de sambure de struguri. (mama il foloseste de foarte multi ani)
    Imi place mult culoarea ojei...si da, te invidiez pentru ca iti poti achizitiona BarryM.

    Sa ne tii la curent cu premiile pe care ti le oferi!

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ma motivez singura :) Nu am reusit inca sa imi cumpar echiamentul necesar pt sportul facut acasa dar poate il primesc cadou de ziua mea :))
      Demachiantul de la Garnier l-am aruncat, am gasi oferta buna la Micelara (tot Garnier) si mi-am facut stoc. O iubesc pur si simplu!!!
      Legat de Barry M, am citit o postare recenta de-a lui Iguanitza si scria ca s-ar gasi Barry M pe Cosmetic Style, dar sincer nu am intrat sa vad.
      Premiile curg in continuare, astazi i-ar mi-am atacat portofelul cu doua pensulici:))

      Ștergere
  6. cate tentatii! oja arata super, ca si restul de produse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, dar tentatiile sunt in magazine, ce am eu aici e pitic mic :))
      Oja.....urmeaza o postare, numai ca nu am apucat sa imi fac manichiura :(

      Ștergere
  7. Numai bunatati vad la tine! ♥
    Sa te bucuri de ele! Imi place fusta ca fundal pentru poze. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac :)
      Fusta - fundal, am zis sa mai schimb si eu peisajul putin :))
      te pup si eu

      Ștergere
  8. Produsul de la Maybelline trebuie aplicat în cantitate foarte mică și tamponat ușor cu degetul, mai pui un puncticel de produs dacă mai este nevoie și iar presat foarte ușor cu degetul. Cu pensula eu nu reușesc să îl fac să arate bine. Mai ales pe cearcăne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pt sfat, am sa incerc si asa. Am folosit pensula, degete, buretel, mai lipseste trafaletul si bidineaua :)) Astazi mi-am luat o pensulica mica speciala cica pt aplicarea corectorului, sa vedem ce poate :) Noroc ca nu am cearcane pana la genunchi ca mi-ar manca nervii. Daca nu si nu, am sa-l incerc pe Age Rewind cu buretel, defapt cred ca o sa ma duc direct sa-l cumpar si gata. Atata valva in jurul lui Fit Me, ei bine, pentru mine nu prea e Fit Me, adica nu ma Fit deloc chiar :((

      Ștergere
  9. Si eu am fix aceeasi problema cu concealerul Fit Me. Cred ca si nuanta e de vina. Oricum eu mi-am propus sa-l las sa mai astepte pana la vara si apoi vad eu cum vom mai "colabora" ...

    RăspundețiȘtergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig