marți, 24 februarie 2015

LONDON - Ohhh.... how I've missed you


Weekend-ul trecut l-am petrecut la Londra. Am fost atat in  interes de serviciu cat și la o parte din familie în vizita.
De cand am aflat că vom pleca la Londra mi-a revenit cheful de viața pentru că Londra va avea mereu un loc special în sufletul meu. Este un oraș foarte aglomerat, plin de viața, de vis....

Am plecat sambata dimineața foarte devreme ca să petrecem cat mai mult timp în Londra, plus că eu am o fobie fața de viteză (am chiar atacuri de panică, recunosc)  astfel Iulian a decis să nu prindem prea mult trafic. 


Am ajuns pe la ora 11, numai bine pentru un brunch delicios. Mă oftic și acum că nu l-am pozat ( cred că de foame :) Am petrecut toată ziua în casă pentru că eram foarte obosiți, dar am stat la căldură, am baut cafea și am povestit pană noaptea tarziu.

Duminica ne-am trezit devreme pentru că vroiam să ne plimbăm cat mai mult, însa vremea nu a ținut cu noi. A fost groaznic de frig.



Apoi a început ploaia. Ce să faci pe astfel de vreme decat să mergi prin Mall-uri.



Iată ce mi-am luat:





Noua colecție de oje de la Barry M este fenomenala. Oferta actuala, 2 bucati la 7lire.


Uitasem să îmi iau un demachiant cu mine, mi-am cumpărat uleiul de la L'oreal pentru că oricum vroiam sa îl încerc. Îmi place maxim!


Seara am facut un pește bun cu mămăligă si mujdei ca la mama acasă. O nebunie!!!

Și mai jos o imagine cu ce mi-am cărat cu mine de acasă. M-am limitat la strictul necesar:)


Luni dimineața a trebuit să plecăm din păcate imediat după micul dejun, pentru că trebuia să ajungem în nordul Londrei. Ne-a luat o ora și jumatate prin trafic:(. după ce ne-am rezolvat treaba am mancat bine într-un local indian si ne-am pornit spre casă.



Am ajuns pe înserate. A fost minunat, iar eu abia aștept să mai merg.




SHARE:

Un comentariu

  1. Heyy ce de chestii dragute ai luat sa le porti sanatoasa sa te bucuri de ele,ojuteleeeee sunt superbe,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig