vineri, 30 ianuarie 2015

Get to know me


Circula de ceva vreme acest tag pe bloguri, astazi l-am citit pe blogul lui Camelia si m-am decis sa il fac si eu. Nu stiu cat de mult ma cunoasteti si m-am gandit ca poate este o ocazie buna sa ma destainui acum.

1. Unde te-ai nascut
M-am nascut in Brasov si nu cred ca as fi putut sa ma nasc intr-un loc mai potrivit decat acesta. Iubesc orasul si daca ar fi sa ma intorc in Romania, clar nu mi-as dori sa locuiesc altundeva. Cine a reusit sa mearga in Brasov sa vada muntii, Poiana Brasov, Predeal-ul, Bran-ul.....stie despre ce vorbesc. Adica odata ce ai fost in Brasov, te intorci cu prima ocazie. Mamaaa ce reclama i-am facut.
Brasov, oras de poveste!

2.Ai fost numita dupa altcineva?
Da, am fost numita dupa o prietena de familie alor mei. Tatal meu a insistat sa avem fiecare un nume care nu se poate poci sau traduce in romana.Fain,nu?

3.Cand este ultima data cand ai plans. 
Ultima oara cand am plans a fost zilele trecute. Am avut o durere cumplita de sold (am avut un accident mai naspa cu complicatii gen femur rupt, tija metalica introdusa prin sold, etc) M-a durut de nu m-am putut abtine din plans. Recunosc ca sunt o fire mai emotiva si plang destul de repede, dar nu de fata cu lumea :). Este felul meu de a ma descarca.

4. Ai copii?
Da, am o fetita de 4 ani Sonia. Mereu am zis ca nu voi avea copii pentru ca nu-mi doream copii. Cand eram eu copila nu-i suportam pe pici. Dar cu varsta te schimbi si mi-am schimbat parerea. A durat aproape un an pana s-a intamplat minunea de a ramane insarcinata si am avut o sarcina cu risc. Jumatate de sarcina am stat la pat sa nu o pierd. Dar daca ma intrebati cu siguranta as repeta tot, poate cu mai multa intelepciune. Sa ai un copil este cel mai bun lucru care ti se poate intampla pe acest pamant. E cea mai mare binecuvantare ce o poti primi. Si cu toate ca nu mai am 22 de ani, ne mai dorim un copil :)

5.Daca ai fi alta persoana, ai fi prietena cu tine?
Cu siguranta ca da. Adica asta inseamna sa te iubesti si sa te apreciezi pentru ceea ce esti. Dar poate ca as fi putin mai severa cu prietena mea Hanne:). Nici eu nu sunt genul care leg prietenii foarte usor si de obicei tine de acea prima impresie. Daca cineva nu mi pica cu tronc de la bun inceput, cu greu isi face loc in viata mea. Prietenii adevarate am foarte putine, le numar pe o mana pentru ca Prietenii sunt ca pepenii, incerci o suta si alegi doi-trei - Confucius

6.Ai animale?
In acest moment nu, dar cine stie :) Iubesc cainii extrem de mult dar niciodata nu as fi de acord sa-i tin in casa.

7.Folosesti sarcasm?



8. Ai face bungee jumping?
Daca ma intrebai cand aveam vreo 17-20 de ani poate ca eram in extaz. Acum nu ma mai pasioneaza chestiile extreme sau adrenalina

9.Care sunt cerealele tale favorite?
Imi place foarte mult Granola in general, dar am renunat la ele din pricina zaharului

10. Ce culoare au ochii tai?
Caprui si imi place ca sunt asa.

11. Scary movies sau Happy endings?
In timp am trecut la Happy endings

12.Ai frati sau surori?
Da, am atat frati cat si surori si nu imi inchipui cum ar fi fost viata fara ei ( cine-i are sa-i pretuiasca, cine nu....a pierdut ceva in viata din pacate...) Fiecare dintre ei o personalitate aparte si un om deosebit. De aceea am decis ca nici Sonia nu va creste singura.

13. Computer sau TV?
Clar Computer, Tv-ul merge pe desene sau muzica :)

14. Care este primul lucru e care il observi la o persoana?
Imi dau seama imediat daca o persoana este sincera sau nu. Daca este vorba despre partea exterioara sunt mainiile, incaltamintea si dantura. Toate trei spun foate multe despre persoana din fata ta.

15. Care este mirosul tau preferat?
Ma mai multe preferate si am si unul care ma traumatizeaza.
Cele preferate sunt: vanilia, ambra, patchuli, scortisoara, floriile de portocal
Cel care ma traumatizeaza este mirosul servetelelor umede care se gaseau in Real. Se numeau TIP. Imi aduce aminte de spital si de tot prin ce am trecut.

16. Cel mai lung timp in care ai fost plecata de acasa?
Am plecat dupa terminarea liceului o luna jumatate in Germania. In 2003 am pleact de tot de acasa :)

17. Ai talente speciale?
Nu stiu daca sunt talente speciale dar castig increderea foarte repede, stiu sa cant la chitara, imi pot duce piciorul dupa gat, imi sucesc limba in gura in ambele directii.
Pe langa asta mai sunt si raraita :). Chiar daca de logopedie este considerat un defect si am facut ore de corectie, sunt mandra ca am ramas asa. Este ceva special ce nu oricine are:)

18. Ce hobby-uri ai?
Masajul. Am vrut chiar sa fac o scoala, dar niciodata nu este prea tarziu.

19. Esti indragostita?
Nu cred ca as putea trai fara sa fiu. 


Daca aveti si alte intrebari/curiozitati legate de mine, va astept cu o sumedenie de comentarii:)




SHARE:

4 comentarii

  1. Esti superba in poza!! Te prinde bine rujul rosu. :*
    Hihi, nu ma gandeam ca esti raraita. Problema pe care o am eu e ca vorbesc foarte repede si incalcesc cuvintele si chiar ma gandeam sa merg la logoped. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Lorena!
      Daca consideri ca este un defect si vrei sa il corectezi, atunci mergi la Logoped. Daca nu, atunci nu. Fiecare e deosebit in felul sau!

      Ștergere
  2. Heyyyyy ce frumos tare imi plac postarile astea,am citit si la Ilda si mi-a placut,pupicei <3 esti o frumoasa in poza asta <3

    RăspundețiȘtergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig