joi, 29 ianuarie 2015

5 fapte pe care nu le cred


Eu nu cred in noroc
Nu cred in expresii precum "norocul ti-l faci singur", "ai avut noroc", etc. Daca ai impresia ca iti surade norocul, nimic mai gresit. Sa nu crezi ca va da norocul peste tine si iti va pica vreodata din cer un job perfect, o casnicie minunata, o cariera de succes. Nimeni a avut vreodata succes din pricina norocului. Daca nu esti motivat, nu muncesti din greu, nu te provoci pe tine insuti nu vei ajunge niciodata la acele lucruri pe care ti le doresti.

Nu cred ca viata este (ne)dreapta cu noi
Nu ar trebui sa ne asteptam ca lucruri bune sa ni se intample numai pentru simplul fapt ca muncim din greu, suntem corecti si amabili, precum nu ar trebui sa ne asteptam ca lucruri rele sa se intample celor care sunt opusul la tot ce inseamna bun.
"The problem isn't that life is unfair - it's your broken idea of fairness" Cred totusi ca facand bine, acesta se va intoarce odata si odata inapoi.

Nu ma astept (si nici nu imi doresc) ca cineva sa ma placa
Daca sunt oameni care nu te plac inseamna ca esti ok, daca nu te place absolut nimeni, asta deja este o problema. Nu putem sa fim prieteni cu toata lumea, nu putem fi pe placul tuturor si sunt perfect de acord cu faptul ca unora nu le place de mine, de ceea ce cred, sau fac .... atata timp cat ne putem respecta reciproc, totul e ok

Nu cred in a astepta momentul oportun
Cateodata trebuie sa faci ceea ce trebuie facut, chiar daca este vorba de a-ti da demisia, de a te decide sa ai un copil, sa te muti in casa noua, sa pleci din tara (cazul meu:), sa iti deschizi o afacere, sa te reapuci de studiat (ar cam trebui sa o fac) - just do it. Nu mai astepta momentul oportun/perfect pentru ca acesta nu exista. Nu zic sa te doara undeva de ce decizii iei si sa te pripesti, insa nu are rost sa astepti ca planetele sa se alinieze, sa simti o sclipire sau sa visezi noaptea ca a doua zi e momentul perfect. Niciodata nu va veni acel moment, daca il astepti ca sa fie perfect.

Nu cred ca as fi mai fericita daca....
As avea mai multi bani, o masina ma buna, o afacere de succes, as fi mult mai inteligenta. Daca nu inveti sa te iubesti asa cum esti, cu bune si rele, nu vei reusi niciodata sa fi fericit. Intotdeauna vor fi lucruri pe care ai dori sa le schimbi, dar sa fie lucurile rele din viata ta, de exemplu obiceiuri care nu iti fac bine, dar niciodata sa nu iti doresti sa te schimbi tu ca persoana in pricina a ceva ce altii detin si tu nu. Invata sa te iubesti, sa te accepti, invata din greseliile tale si corecteaza-ti obiceiurile. Dar, nu te pacali niciodata ca ai fi mai fericita daca....


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig