vineri, 16 august 2013

Ce testez, ce am primit, ce am cumparat.........


Cosuletul meu este iarasi plin, dar nu cu produse consumate, ci cu produse noi:)
Vreau sa va arat ce mai testez, ce mi-am cumparat si ce am primit in ultima vreme.

1. ANIAN Sampon pentru par gras. Am castigat acest sampon la un concurs. Recunosc, mi l-am dorit mult pentru ca eram tare curioasa de el. Era atat de laudat prin blogosfera de .......Doamne!!!! Am asteptat cu nerabdare sa primesc coletul si in aceeasi zi......hop in baie la spalat parul. Curata foarte bine, ajunge chiar si numai o spalare. Parul "scartaie" de curat. Miroase foarte placut, are consistenta mai mult a unui gel decat a unui sampon obisnuit. Insa, din pacate nu este un produs destinat scalpului meu. M-a umplut de matreata 
si imi ingrasa parul extrem de mult. Eu ma spal pe par cam la 3 zile, cu acest sampon pot sa ma spal zilnic.
Nu, nu spun ca este un produs prost, din contra, poate unei persoane a carui par se ingrasa tare repede cred ca ar ajuta-o mult, dar nu si pe mine:(
Astazi chiar mi-am comandat Samponul TRESemme Platinum Strenght impreuna cu balsamul de par din aceeasi gama de aici. Pana la sfarsitul lui August au chiar si reduceri:)


2. ANIAN Bifazic. Pe cat de rau imi face samponul de la Anian, e atat de bine ma inteleg cu bifazicul lor. Tot castigat, la acelasi concurs:). Este un tratament hidronutritiv foarte eficient. Banuiesc ca ati citit 1001 pareri despre acest produs. Este un balsam care nu necesita clatire, contine keratina si e foarte spornic. L-am folosit deja de 7 ori si pot spune ca imi place. Nu lasa pelicula lipicioasa, nu ingrasa parul, patrunde parca instant in firul de par. Imi place tare mult si pompita cu care este dotat. Asa poti distribui uniform din produs pe toata lungimea parului, eu il aplic insa numai de la zona urechiilor in jos, tocmai din cauza ca pielea capului meu este foarte capricioasa. Recomand acest produs din suflet!!!!


3. BALEA Gel de dus. Am povestit despre gelul de dus de la Balea si in aceasta postare. Ca sa vezi ce diferita e lumea.....cred ca sunt singura persoana, din cate stiu pana acum, care nu agreaza gelurile de dus de la Balea. L-am luat pe cel cu Sare din Marea Moarta si fructe rosii......nu mi-a placut, l-am luat acum pe acesta cu ulei din portocale rosii.......toate miros divin, insa imi usuca pielea de numa.
Varianta cu ulei insa, cum este cea din dreapta, asa numita - Crema ulei pentru dus - este o varianta mai hranitoare. Aceasta contine unt de mango si ananas. Totusi ma voi gandi bine inainte de a ma achizitiona aceste geluri de dus:(
Pret; 5,99 Ron gelul de dus;  7,49 Ron Crema ulei pentru dus.        

 
 4. NIVEA VISGE All-in-1 Extra Deep Cleansing. Mi s-a  terminat gelul de fata de la L'oreal si ma aflam in Real in "coltul de rai" si nu stiam ce sa aleg. Cum in farmacii nu mai gasesc deloc Vichy Essentielles Facial Cleanser, produsl cu care m-am inteles perfect atat vara cat si iarna, acum incerc sa-i gasesc un inlocuitor. Nu-i usor deloc. Si cum stateam eu in fata a zeci de marci, trecu o domnita si inhata aceasta minunatie. Mai uit, Nivea, 17 Ron, ce-o mai fi, hai cu mine sau te iau. Si vreau sa zic ca imi place. Are particule mici abrazive.......poate pe timp de iarna nu merge, dar........vorbim mai incolo despre asta:))
Sa nu uit, este WASH, SCRUB si MASK, de aici si denumirea All-in-1. Eu inca nu l-am incercat ca si masca.


5. Un alt podus care mi-a facut cu ochiul este NIVEA demachiant de ochi bifazic. Nu stiu de ce m-a atras acest produs, dar bine a facut, ca tare mult imi place. Am avut o experienta super-uber-mega-nasoala cu bifazicul de la Balea, ma ardea efectiv in jurul ochiilor. Dar acesta, NU:). IMi pace pur si simplu, curata extrem de bine machiajul ochiilor si NUUUUU lasa pelicula grasa in urma. BIG LIKE!!!
Pret: undeva intre 15 si 17 Ron. Nu mai tin minte:) Ahhh, s miroase super, a curat:)


6. GARNIER Moisture Match Mattifying Fresh Cream. M-a atras acest produs inca de cand a aparut, m-am inscris si la concurs pe Facebook, insa nu am avut sansa sa castig, dar nu-i bai, mi l-am cumparat:). L-am folosit numai de trei zile incoace. Imi place mirosul lui, consistenta light, efectul matifiant care chiar exista. Momentan sunt multumita, sa vedem pe mai incolo cum se va comporta pe tenul meu. 
Pret: 16 Ron


7.Am fost zilele trecute in Unirea cu gandul sa imi cumpar de incaltat de la Stradivarius. Nimic din pacate. La iesire nu am putut sa trec de D&P. Banuiesc ca cunoasteti D&P. Eu folosesc de multa vreme aceste parfumuri si pot spune ca sunt chiar multumita de calitatea lor. Sunt foarte ok pentru uzul de toata ziua. De data aceasta nu am profitat de oferta deoarece am vrut sa-i iau si iubitului meu un parfum si el nu foloseste decat unul singur.
Eu mi-am ales Chanel - Chance. Este un parfum fresh, cu note florale, parca miroase si a citrice, numai bun de purtat vara. Imi da o stare de bine, de veselie si il simt intreaga zi.
Pret: 60 Ron - 50ml


8. Printesele stiu sa se alinte si sa se puna in valoare. Iata si produsul ales de Sonia. Primul gand al ei???? Ia ghiciti:)). "Mami, mergem acasa sa facem dus?"


9. SKINLITE Masti de fata. Una este re-energizanta cu ceai verde si a doua este formata dintr-un gel exfoliator si o masca intensiva din complex de vitamine. Inca nu le-am incercat, dar weekend-ul acesta le pun la treaba. Nu le cunosc, sunt foarte curioasa si mi-am propus sa imi apic macar o data pe saptamana o masca pe fata.
Pret: 4,49 Ron / bucata


Ati incercat vreunul din produsele de mai sus? Le cunoasteti? Ce parere aveti? Vreti amanunte mai detailate? Va rog, nu va sfiiti sa intrebati!!!!

Un weekend minunat chochetelor!!!

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig