luni, 21 septembrie 2015

Produsul săptămanii #3


"Feel like you have had an expert facial every day"

Deoarece mi s-a terminat uleiul demachiant de la BALEA am decis să mă orientez către un ulei pe care nu l-am mai încercat înainte. Cred că pe de-o parte m-am și plictisit de cel de la L'oreal și eram curioasă să încerc și altceva. Nu prea sunt genul de om care să cumpăr ceva din impuls tocmai de teama de a nu fi dezamăgită și să mă oftic apoi că am dat banii pe un produs prost (pentru mine). Am învățat să fiu cat se poate de cumpătată și să mă informez înainte de a cumpăra un produs nou, mai ales dacă nu este chiar cel mai ieftin produs și dacă este un produs destinat îngrijirii tenului.

SUPERFACIALIST By UNA BRENNAN Vitamin C+ Skin Renew Cleansing Oil este un ulei demachiant light, îmbogățit cu vitamina C activă care are în compoziție diverse uleiuri precum cel de măsline, semințe de struguri și ulei de măcese. Aplicat pe față se masează ușor tenul cu mișcări circulare după care se aplică apă pentru a-l transforma ca prin magie într-un lichid lăptos.  

Ingrediente precum uleiul de rozmarin, vitamina E și uleiul de castravete dizolvă într-o clipă machiajul și aduc la lumină un ten curat, împrospătat și luminos.

Aroma produsului este demențiala, îmi place de mor.Miroase a limonadă, a bomboane Nimm2 (pentru cunoscători:) și gumă de mestecat pentru copii. Așa îmi închipui eu că miroase vara :) Îmi dă o stare de bine și relax. Parfumul lui ar putea fi iritant pentru cei cu ten sensibil, dar dacă mie nu mi-a creat probleme (aplic zilnic AHA sau BHA)  atunci probabil să nu fie un impediment pentru nimeni.

Vitamin C+ Skin Renew Cleansing Oil  este produsul cu care îmi încep eu îngrijirea tenului seara. Aplic o cantitate destul de generoasă ( nu s-ar spune după cat se vede în poză că am consumat din flacon) și aplic pe ten, gat și decolteu și masez ușor. Apoi îndepărtez totul cu un prospel înmuiat în apa calda. Tenul se simte atat de fresh și tonifiat parcă după acest "tratament". Aplic și pe pleoape pentru a îndepărta rimelul, fardul, creionul sau tușul. Urmează apoi pasul doi în rutina de demachiere/curățare, pas la care îmi spăl fața cu un gel de spălare a tenului. Ulterior mai șterg zona ochilor ușor cu micelara de la Garnier. Înca nu l-am încercat să-i văd puterea împotriva unui machiaj rezistent la apă. Revin cu o părere despre rezultat. 

Singurul minus pe care îl găsesc acestui produs este, cum era de așteptat, lipsa unei pompițe pentru dozarea perfecta.

Îl recomand din suflet, uleiul meu demachiant preferat, îl puteți achizitiona din Boots la un preț de 10.99 lire pentru  200ml. 

Care este demachiantul vostru preferat? Folosiți uleiuri demachiante?


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig