sâmbătă, 3 mai 2014

Preferatele lunii Aprilie

De ieri ma chinui sa scriu doua vorbe si nu imi ies nicicum:(
Adevarul este ca nu am mai scris pe blog de vreme buna, maine poimaine se face o luna. Mi-am propus ca in acest weekend prelungit sa fac poze, sa scriu, ...etc.
Din pacate nu am reusit sa ma mobilizez, Sonia mea este din nou bolnavioara.....nu imi pot aduna gandurile. Ba chiar m-am gandit in aceasta perioada sa renunt la blog...inca nu sunt sigura de ceea ce vreau...sunt in urma cu toate

Asadar astazi va arat preferatele mele din luna care a trecut.



Cand vine vorba de machiaj, nu pot sta departe de noua mea paleta Naked2. Nu concep machiaj fara ea si cred ca oricare persoana de sex feminin pe lumea asta , care detine macar una din paletele Naked este de acord cu mine. Sunt absolut perfecte.

Cel mai bun rimel folosit de mine in ultima perioada este theColossal Go Extreme Volum' de la Maybelline.

Nu ca nu as mai avea tus de pleoape, dar mi-l doream pe acesta de la Rimmel London Scandaleyes. Este foarte pigmentat, rezistent la apa si.....urmeaza review pentru ca imi place prea mult. Cred ca stiti cat de mult imi plac produsele Rimmel. Ne impacam tare bine:))

In postarea de aici va aratam ce mi-am cumparat de pe Makeupshop. Printre altele mi-am luat si Miracle Complection Sponge de la Real Techniques. Imi place efectul care il da machiajului. Ce nu imi place este ca "mananca" prea mult din fondul de ten.

Tot de la Rimmel London mi-am cumparat recent si primer-ul de fata Fix & Perfect. Am mai folosit primer pentru fata, dar numai iarna pentru ca aveam impresia ca nu imi lasa pielea sa respire. Ei bine, acesta dela Rimmel nu este deloc asa. Nu lasa impresia aceea de pelicula "sigilanta" si nu il simti deloc pe ten. Urmeaza review si la acest produs.


Am inceput sa fiu mai atenta cu tenul meu, sa il ingrijesc mai "ca la carte". De aceea am hotarat sa nu mai ies din casa fara protectie solara. Astfel m-am postat in fata calculatorului si am inceput sa caut pe youtube filmuletele lui Lisa Eldridge. Imi place enorm de mult de ea si stiam ca postase doua filmulete despre protectia solara. Asa am ajuns sa imi cumpar La Roche-Posay Anthelios XL cu SPF50+. Ne impacam tare bine pentru ca ambalajul are pulverizator, produsul este light si intra extrem de repede in piele si.....nu are miros:)

Pe cat am fost de sceptica in privinta produselor LA ROCHE-POSAY, pe atat de mult imi plac acum. Si cum puteam eu rata oare oferta care a fost in farmacii? Mi-am cumparat Effaclar Duo ( cu reducerea aferenta cardului) si am primit cadou kit-ul cu produse in travel size.



Gelul spumant si lotiunea de corp le folosesc la baita lui Sonia. Pana si pielea ei este incantata de eficienta lor, produse special concepute pentru pielea sensibila. Am profitat din plin de apa termala de la La Roche-Posay incat am terminat-o. In farmaciile Centrofarm, apa termala este la oferta, 150ml + 50ml cadou la numai 24,10ron.

De mare ajutor mi-a fost in luna care tocmai a trecut si Instant cuticle Remover de la Sally Hansen. Nu am reusit sa imi fac manichiura imediat dupa baie sau dus, dar cu acest gel nu imi fac griji pentru ca dizolva efectiv cuticula si este atat de spornic.....Eu il am de la Beauty in the bottle. Au atatea minunatii, aruncati un ochi pe pagina lor, cu siguranta gasiti ceva pe gustul vostru.....


Am cativa ai de cand imi plac lalelele. Da, nu au fost printre preferatele mele dintotdeauna, dar anul acesta mi-au placut mai mult ca oricand. Astfel, nu mi-au lipsit din casa de cand au aparut:) In imaginea de mai jos, "ultimul mohican".


Am ales sa mananc mai usor si mai multe fructe si legume. Printre preferatele mele, kiwi si merele. Abia astept sa apara ciresele........


De cand m-am tuns iar bob, aceasta periuta smechera a fost aliata mea. Asa de tare m-am invatat cu ea ca in maxim 10 minute zici ca am iesit de la coafor. O iubesc!!!!! si o recomand. Eu am gasit-o in Carrefour la 170 ron la reducere.



Sper ca ati sarbatorit la maxim in aceste zile libere. Eu am fost legata de casa din motive de sanatate. Dar vine soare si pe starda mea:))

Va doresc un Mai de vis, succes in toate si mai ales......vreme buna, macar in weekend-uri. Va pup!!!!

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig