duminică, 17 noiembrie 2013

EVELINE 8in1 Total Action intense nail conditioner *REVIEW*



Trebuie sa recunosc ca, pe perioada ultimilor 3 ani am fost mereu in cautarea unui tratament eficient pentru unghii. Am folosit multe produse destinate unghiilor cu diferite probleme, mi-am cumparat un produs peste altul fara a termina vreunul din ele. Mi-am facut pana si tratament zilnic cu ulei de masline caldut, nimic nu a functionat.

Unghiile mele sunt in general destul de rezistente, problema lor este exfolierea. Oricat de mult le-as fi hidratat - zilnic crema, seara ulei de cuticule, etc.....tot mi se exfoliau de se rupeau pana in carne.

Darrrrr, atunci cand te astepti cel mai putin, atunci se intampla minunea:))


Minunea mea se numeste EVELIN COSMETICS 8in1 Total Action Intensive Nail Conditioner.
Am dat peste acest produs in boutiqe-ul cu cele mai multe si ieftine oje din orasul meu ( sau cel putin asa consider eu:). Acest produs se vrea a fi folosit pe unghia curata - cate un strat in fiecare zi timp de 4 zile dupa care se curata si se repeta procedura zilnic. Recunosc faptul ca nu am respectat asta intocmai si totusi am vazut o imbunatatire a structurii unghiilor mele. Patul unghiei este si el refacut, mai uniform si nivelat. Am sesizat pana si faptul ca, colturile unghiilor mele nu se mai indoi in interior odata ce cresc mai lungi. Intelegeti ce vreau sa zic, nu?

Balsamul are un aspect laptos in sticluta, insa odata aplicat acesta este transparent. Produsul nu se exoliaza deloc de pe unghii ( asa si trebuie sa fie, pentru ca intra in unghie pentru as-i face treaba).

Eu l-am folosit mai degraba ca pe un base-coat. Pot sa spun ca oja a rezistat mult mai mult pe unghii, ba chiar a dublat rezistenta ei. Si aici nu glumesc deloc!!!

Balsamul va va ajuta unghiile insa aveti grija la cuticule, le usuca foarte tare, ca si orice alt produs destinat intretinerii unghiilor incercat de mine.

Produsul vine intr-o cantitate destul de generoasa, 12ml. Costul acesteia a fost 12ron.

                             descrierea produsului despre ce poate sa faca....si o face, nu gluma!!!



Poze cu unghiile mele dupa doua saptamani si cateva zile de "tratament" ca la carte. Am facut asta timp de doua saptamani tocmai pentru acest review. Mi-am taiat unghiile pana in carne si nu am aplicat nimic altceva pe ele decat acest tratament. Le-am lasat "goale" ca sa puteti vede lungimea lor. ( scuzati cuticulele, dar nu imi place sa editez pozele in nici un fel )
Am uitat sa precizez faptul ca acest balsam stimuleaza si cresterea unghiilor. se vede, nu???



PS; dupa ce am facut aceste poze am decis sa imi scurtez unghiile, nu sunt obisnuita sa port unghii asa de lungi, nici nu imi plac, nu sunt practice si nici estetice. Si in afara de asta am reusit sa ma lovesc la degetul mijlociu incat sa mi-o despic in doua:(

Ce spuneti? va incanta acest produs???

SHARE:

Un comentariu

  1. Sunt in totalitate de acord cu ce ai scris despre acest produs este o minune, nu m mai descurc cu unghiile cresc foarte repede , inainte se rupeau imediat si sa nu mai spun de exfoliere .nota 10 daaaaar daca in momentul in care il folosesti este frig si aplici 2 straturi dor foarte tare in prima zi :( arde .in schimb sunt uimita .acum am achizitionat un produs pentru gene , sper sa fiu la fel de uimita .

    RăspundețiȘtergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig