miercuri, 2 octombrie 2013

Preferatele lunii * SEPTEMBRIE*



Iata ca a mai trecut o luna, si parca nu am simtit-o deloc. Toamna si-a intrat si ea in drepturi, iar la ce vreme e afara, nu prea cred ca vom mai avea parte de zile prea insorite. Iarna se anunta si ea foarte grea....uff, nici nu vreau sa ma gandesc!

Am incercat sa postez la sfarsitul fiecarei luni preferatele, dar nu imi iese mereu cum mi-am propus, din pacate. Momentan sunt in concediu medical, Sonia este bolnaviora si eu pe langa ea. Nici nu ma pot concentra, dar ma chinui la postarea asta de trei zile, trebuie sa o termin, nu?

Iata preferatele lunii septembrie. Unele produse le-am descoperit de ceva vreme si de atunci le folosesc constant, altele mi-au placut chiar foarte mult si le-am folosit zilnic.

ISEREE Cotton Pads - dischete demachiante. Le-am descoperit la Lidl, de atunci le folosesc constant. Se zice ca ar fi cusute la margine, fapt este ca nu se destrama deloc si nici nu lasa scame in urma.


NIVEA All-in-1 Extra deep cleansing. Nu il am de mult, dar de cate ori a simtit nevoia sa imi curat fata in profunzime am apelat la el si nu m-a dezamagit. Nu l-am folosit inca pe post de masca, drept este ca nu agreez produsele gen 2 sau mai multe in 1, dar acesta miroase divin, lasa pielea curata si improspatata. Imi place sa il folosesc sub dus, cand porii sunt mai deschisi si mai receptivi. Masez o cantitate mica pe fata umeda pentru circa 1 minut si clatesc bine. Contine particule abrazive mici, albastre. 


TRESemme Platinum Strength - Strengthening Conditioner. Nu mai are sens sa va spun cat de mult imi place acest produs. Am si samponul, este ok, dar acest balsam este mult superior oricarui balsam de par incercat de mine vreodata. Merita din plin!!!


REXONA deodorant. Am dat gata aproape trei tuburi. Imi place mult, cred ca momentan ma opresc la el, asta pana descopar altceva, desigur:) Recomand! Recomand pentru ca este eficient si nu pateaza hainele....


NIVEA Aqua effect - Refreshing Cleansing Mousse. Nu sunt nici adepta spumelor:) dar asta chiar imi place. Curata tenul in profunzime fara sa produca uscaciune. Imi place si faptul ca este spornic, doua pompite sunt indeajuns. Si aici este prezent parfumul tipic Nivea, miroase a curat!


GARNIER - Intensive 7 Days Ultra Softening Lotion. Am cumparat aceasta lotiune de corp la mare pentru ca pe a mea o uitasem acasa. Mi-am adus aminte cat de mult imi placea odinioara, deja la prima aplicare m-am reindragostit de ea. Hidrateaza intensiv si intra rapid in piele. Efectul ultra-softening chiar exista. Imi place mult.


L'OREAL Sublime Soft Pure Micelar Cleansing Water. Cu alte cuvinte , Lotiune micelara. Este clar ca preferata mea este cea de la Bioderma, o indragesc de cand am descoperit-o, numai ca din pacate nu o gasesc mereu la oferta si pretul intreg este mult prea piperat pentru mine. Am zis sa i dau o sansa si acesteia de la L'oreal si nu imi pare rau. Am platit pentru ea 20ron. Face treaba buna, imi place. Ca sa economisesc o folosesc numai la demachierea ochilor. Ce nu imi place la aceasta lotiune este mirosul. Mie imi pare ca duce a.....pamant. Nu imi place. Dar curata bine de tot si asta conteaza. Am observat ca mai nou, cum vine frigul imi priesc mai bine produsele destinate tenului sensibil, cu toate ca al meu este mixt, dar na, omul se mai schimba, nu?


Recunosc, iubesc nuantele inchise la oje, defapt sunt o extremista, ori foarte nude ori mega inchis:). Am folosit aceasta oja aproape de fiecare data cand ma dadeam cu oja in ultimile saptamani. Golden Rose nr. 137. Un gri inchis metalic.Arata mult mai bine in realitate decat in imagini.



La subiectul machiaj nu am avut prea multe preferate pentru ca pe timp de vara machiajul meu este mai mult inexistent:). Am folosit ocazional paleta de mai jos de la ELF. La mare am descoperit un magazin chinezesc. Nu obisnuiesc sa cumpar chinezarii, prefer sa dau ceva mai mult pe un produs, dar m-a atras ambalajul si la pretul infim care le aveau creioanele de sprancene, mi-am luat doua. Cel gros este dublu, are si corector. La acesta nu folosesc decat corectorul pentru ca partea pentru conturarea sprancenelor este mult prea cremoasa si imi lipeste sprancenele. Am mai folosit cu spor creionul Nyx Jumbo pentru amplificarea nuantei fardului.



Dragut ambalajul, nu? Este creionul de sprancene cu periuta intr-o parte. Imi place, il folosesc pentru ca creionul nu este nici prea tare nici prea cremos



ELF -  32 Piece cool eyeshadow set. O paleta draguta de la Elf. Am primit-o cadou la ultima comanda. Este mult mai uzata decat apare in poze. Nu am apucat sa o surprind la lumina naturala si am pus pozele de la "primire".


Nuantele sunt dragute si contine si culori potrivite anotimpului mai rece.



Va doresc o luna minunata, sa dea Dumnezeu sa mai avem parte macar de cateva zile mai insorite.

                                                      






SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig