luni, 7 octombrie 2013

Autumn on my nails                                                                                sursa

A venit toamna si oricat de ciudat suna, imi place. Eu nu sunt genul tomnatic, iubesc mai degraba primavara si vara, dar.....imbatranesc, stiu, devin melancolica. Dar, cine nu iubeste toamna, cand afara totul devine ruginiu???

Nu imi place asa de mult anotimpul in sine, decat daca afara e soare si nu ploua, evident. Dar imi place sa remarc cum intreaga imagine se tranforma. Culorile pamantii si ruginii, visiniu, auriu....imi plac si imi merg la suflet.

Vreau sa va arat ce oje mi-am propus sa port toamna aceasta. Pe langa cele din imiagini, sunt sigura ca voi aplica din cand in cand un auriu si un rosu inchis, burgund.

Poftiti la pozeeeeee.....


FLORMAR: #418, #U33, #449, #M128, #442 ( pornind de sus in ordinea acelor de ceas:)


ESSENCE: #72-Time for romance, #43-Where is the party, #34-Walk of fame, #83-luxury secret, #73-Princess prunella, #38-Choose me, #71-Trendsetter ( tot in ordinea acelor de ceas, pornind de sus, centru:)


GOLDEN ROSE: Matte Velvet #107, # 105


MUA: Stormy Skies, RAPSODI Parisa: #05, SheBunny Aura: #034De cateva zile port MUA Stormy Skies. V-am pus cateva poze sa vedeti cat de minunata e nuanta.


Daca treceti la haine mai groase, schimbati si nuantele ojelor? Care sunt culorile voastre preferate toamna? Ce nuante purtati pe unghii? 

Astept cu drag comentariile voastre, cine stie, poate imi maresc colectia?
De asemenea, daca doriti sa va arat in mod mai detaliat una din ojele de mai sus, let me know!!!!


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig