luni, 8 iulie 2013

Colectia mea de inele



M-am pornit sa fac aceasta postare de nenumarate ori dar mereu am renuntat. Ba nu imi placeau pozele, ba nu stiam ce sa aleg si ce nu. Asa ca, acum le-am pozat pe toate si gata!!!

Vreau sa va avertizez ca urmeaza o multime de poze.

Doresc sa va mai spun ca nu mi-a placut niciodata aurul galben, nici acum nu imi place, DELOC!!!! Imi plac foarte mult inelele, cat mai simple cat mai frumoase si de efect. Combinatia ideala este negru cu argintiu:).
Vizionare placuta:))

PS: imi cer scuze pentru unghiile nefacute:)) nu am apucat. Soarele de afara....am zis sa profit repede cat mai e.....ca cine stie!

Verigheta mea:) cel mai important inel. Aur alb cu o dunguta de aur galben ( da, trebuia si un pic de galben, nu?) . Pietricica nu este diamant:)


Inelul acesta il port foarte des. Este din argint.







Cele trei inele de mai sus sunt din categoria asa ziselor" antistres". Inelele antistres au o parte "mobila" cu care te poti juca. Toate sunt din argint si le-am achizitionat intr-o vizita in Turcia. Am gasit un boutique simpatic care vindea argintarie la kg. Acolo mi-am cumparat aproape jumate de kg de argint:)



                                       

Acest inel este tot de argint, are o piatra mare de chihlimbar. L-am primit cadou. Inseamna foarte mult pentru mine. Ca sa il pot asorta, mama mi-a daruit de ziua mea un pandativ in forma de inimioara, tot din chihlimbar.


Inel reglabil de la sora mea:)


Inel tot din Turcia, nu este argint dar imi place foarte mult combinatia:)


Alt inel primit cadou



Inel de argint cu pietricele mici aplicate. L-am achizitionat de la o fosta colega de munca. Aduse o punguta de inele si cand l-am vazut am zis ca trebuie sa fie al meu. Sa nu va zic ca a fost si foarte ieftin


Inel de argint cu piatra onix. Si pe acesta l-am primit cadou. Cine ma cunoaste stie cat de mult imi place aceasta combinatie, negru cu argintiu


Alt inel cumparat la kilogram:)))


Pe acesta mi l-am cumparat in Italia. Mi-a placut tare mult modelul lui asimetric.  Imi pare rau ca nu am facut o poza in care sa reiasa asimetria lui:(


Inel de logodna, zic eu:))


Acest inel fac parte tot din achizitia la kg. Este un set format din inel si pandativ. 



Cele doua inele de mai sus sunt "tinichele". M-a atras la ele piatra sau ce o fi acel material. Isi schimba cloarea odata aplicat pe deget. Nu stiu ce influenteaza aceasta schimbare. Caldura corpului, unii spun ca depinde de starea de spirit. Sincer, nu prea cred asta:) La mine are mereu aceasi nuanta:))hihihihihihihiiiii


Inel din lemn. Imi plac artizanaturile, da, chiar imi plac mult!


Inel din plastic. Simplu si de efect!


Inel de argint primit cadou la 18 ani, din pacate chiar nu imi mai aduc aminte de la cine:( rusine mie:))


Inel de argint. Pare antic, din pacate nu este. Face parte dintr-un set format din inel si cercei.


Daca v-a placut, voi posta si colectia mea de seturi de bijuterii, poate si coliere si pandative, cerceii......etc.
Va plac astfel de postari, gen colectii? Mie imi plac mult, orice fel de colectii:) fiecare din noi colectioneaza ceva, mi-ar place sa aud si sa vad si ce colectionati voi! Poate imi dati idei:))

Pe curand!!!

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig