vineri, 27 decembrie 2013

Preferatele anului 2013 *Produse pentru ten*



A trecut aproape o saptamana de la ultima postare. Sper din suflet ca ati avut un Craciun de vis si ca ati avut parte de tot ceea ce va dorea inima. Pentru mine a fost frumos, linistit si pentru ca am fost cuminte am primit si cadouri :) - daca doriti, o sa va si arat ce am primit:)

In saptamana care a trecut mi-am tot facut liste si listute, mi-a fost greu sa ma decid asupra preferatelor din acest an. Asa ca, m-am inspirat de la alta bloggerita ( da, recunosc si nu mi-e rusine ). Astfel, am impartit produsele anului 2013 in 5 categorii. Prima, cea de astazi se refera la:

 Produse pentru ten

 GEL DE CURATARE - La Roche-Posay Effaclar

 Cel mai bun gel de curatare folosit in acest an. Nu il am decat din toamna, dar clar este preferatul meu. Nu m-au atras niciodata produsele LRP, imi pare rau ca nu le-am dat o sansa mai devreme, dar in acelasi timp ma bucur ca le-am descoperit. Vom fi prietene o perioada buna, prevad.


DEMACHIANT PENTRU OCHI - L'oreal lotiune micelara

De cand am descoperit aceasta lotiune o folosesc zilnic. Raport calitate pret foarte bun. Singurul minus, nu imi place mirosul. Duce parca a pamant umed. Astept cu nerabdare sa-l incerc pe cel de la Garnier :)


CREMA DE FATA - Garnier Moisture match pentru ten mixt spre gras

Cea mai buna crema hidratanta cu efect matifiant. Am folosit-o cu succes pe toata perioada verii.


CREMA DE FATA - L'oreal Nutri-Gold Silk Crema de zi - textura lejera

Mi-am cumparat aceasta crema de curand, dar m-a convins de la primele utilizari. E super soft si foarte hidratanta.


BALSAM DE BUZE - Nivea soft rose

Cel mai bun balsam de buze 


MARIO BADESCU - Honey Moisturizer

Cel mai bun hidratant pentru tenul meu. Din pacate pretul acestui produs m-a determinat sa il cumpar numai ca mostre:) Dar il voi cumpara anul care vine si full size. Este prea bun si spornic.


SCRUB PENTRU FATA - St. Ives Fresh skin apricot scrub invigorating

Cat ai spune "scrub" un ten impecabil, fresh, revigorat


Acestea fiind spuse, va doresc in continuare zile pline de relax si liniste. Astept cu nerabdare comentariile voastre, poate imi impartasiti preferatele voastre..... Eu ma pregatesc pentru urmatoarea postare care va avea ca subiect  PRODUSE PENTRU CORP.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig