vineri, 1 martie 2013

Mini Haul VIVO


Declar sincer ca nu am fost niciodata atrasa de produsele de la VIVO, dar cum au avut o reducere destul de consistenta pe site-ul lor, inclusiv transport gratuit, am spus: why not!

Asa m-am pricopsit cu produsele de mai jos.



M-au atras aceste doua nuante de oje, sunt din gama Nail Flare. Eu mi-am ales When I dance cea din dreapta si Sing Your Song cea din stanga.
Tin sa precizez ca imi sunt ambele dragi. Pentru o acoperire mai mare este nevoie sa aplici mai multe straturi, eu insa le aplic peste alte nuante de oja. Cel putin cea din dreapta imi place sa o port peste o oja neagra.




La farduri nu am stiut ce sa aleg, dar, cum sunt mare fan de farduri in culorile pamantului ( asta de cand ma stiu) am zis ca cu siguranta nu voi da gres. Asa m-am oprit la Smoky Moods Eye Kit - Daytime Smoke

Nuantele sunt superbe, imi plac enorm de mult si nu imi pare absolut deloc ca acest kit face parte din trusa mea de machiaj:)). Au o consistenta foarte placuta, se aplica extrem de usor. Un singur minus il acord celei mai inchise nuante care este cam prafoasa, se poate observa in imaginea de mai jos. Dar, per ansamblu este un trio reusit si placut.


Acest Kit contine si un tus lichid. Sa nu va spun ca maaaaare mi-a fost mirarea cand l-am deschis, l-am aplicat pe mana si.......in cateva secunde era uscat!!!! Da, dar nu numai atat......arata la fel de fresh ca si cand abia l-as fi aplicat. Nu stiu daca ma intelegeti, dar efectul acela de "vinyl", luciul acela impresionant.....s-a pastrat si dupa uscare. Sa nu mai spun ca devine ca o pelicula de cauciuc pe care efectiv o poti trage jos!!!! Fantastic, mi-am spus. este un tus foarte pigmentat si.....ce sa mai zic, numai cuvinte de lauda. Nu stiu daca au tus lichid si separat, chiar nu m-a interesat, dar daca mai dau vreodata comanda de produse VIVO cu siguranta ma voi uita si....daca e cazul imi voi lua unul. RECOMAND!



 Ultimul produs ales de mine a fost un rimel ( mascara). Nu stiam ce sa aleg, genele mele sunt destul de lungi, asa ca m-am dus mai mult pe volum. Am ales VPL Volume + lenght fibre mascara.
Este un mascara super pentru cele care cauta un produs cu o perie care sa separe geana cu geana, ofera si ceva volum, aplicat in mai multe straturi (cam 3 la numar). Ce nu imi place este ca curge, adica daca iti lacrimeaza putin ochiul.......eu care port lentile de contact, mi se mai intampla sa lacrimez, mai ales dupa ce m-am machiat. Dar per ansamblu este un produs ok. Cand il voi consum a, voi pastra pensula, este cea mai buna pensula separatoare peste care a dat pana acum.


Cam astea au fost produsele comandate de mine. Imi plac mai mult decat m-as fi asteptat, sincer, mi se pareau niste produse ieftine de o calitatea infima, dar nu este asa. 
Toata comanda m-a costat undeva in jurul la 55 RON. Merita, nu? Si m-au ajuns intr-o saptamana.
Voi folositi produse de la VIVO? Va place vreunul intr-un mod deosebit???



SHARE:

6 comentarii

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig