vineri, 17 iunie 2016

Produse consumate MARTIE- MAI


Din Martie pana la sfarsitul lunii Mai am consumat o gramada de produse. Au fost mult mai mute insa pentru ca m-am mutat a trebuit sa scap de cateva din recipientele goale. Vreau sa iti arat astazi ce a mai ramas din ele si sa imi exprim o mica parere despre fiecare produs in parte. Sper sa nu ma lungesc prea mult.


SOAP&GLORY  are niste scrub-uri de corp senzationale. The Scrub of your Life nu este unul extrem de abraziv insa dupa ce te clatesti vezi cat de eficient este defapt. Imi place sa il folosesc cel putin o data pe saptamana si atunci il 'combin' cu o manusa abraziva. Sa nu mai spun ca  are si acel parfum specific produselor S&G. Cu siguranta il voi recumpara dupa ce incerc mai intai variantele Flake Away si Orangeasm. 

Deodorantele Soft&Gentle sunt preferatele mele de cand le-am descoperit. Am consumat Wild Rose&Vanilla, Lotus&Watermelon, iar cea mai apreciata din punct de vedere al parfumului este Orhid&Passion Fruit.

Sanctuary Spa 2 Day Moisture Shower Oil. L-am iubit si folosit la maxim datorita texturii sale usor uleioase insa non-grase si al parfumului usor dulceag. Daca am ocazia o sa-l recumpar pentru ca este foarte hidratant.


Apa micelara de la Garnier este pasul final in demachierea ochiilor. Imi place sa cumpar varianta mini pentru simplul fapt ca imi incape mai bine in dulapul din baie :)

Lancome demachiant bi-facil. Mi-a placut la inceput insa pe la jumatatea flaconului parca nu se mai amestecau cele doua solutii si am ramas cu partea uleioasa. A mai ramas foarte putin in flacon insa nu mai are rost osteneala.

Jason Fragrance Free Body Wash. Doamne cat de mult a tinut acest produs, chiar m-am plictisit de el. L-am folosit si pe post de sapun pentru maini si inca mai am din el. 

Super Facialist Ulei Demachiant cu vitamina C+. Imi place foarte mult pentru ca este foarte eficient, spornic si miroase tare bine a portocale si lamaie. Plus de asta nu este chiar asa de uleios incat sa iti ramana pelicula pe ten si nici nu te chinui sa speli prosopelul prea mult dupa.

Olay Complete Lightweight Dayfluid cu SPF15 este crema mea de zi preferata. Este indeajuns de usoara incat sa o pot folosi sub crema cu SPF fara ca sa imi luceasca tenul, totusi hidratarea se simte si nu omit sa o aplic in nici o zi.


Andalou Glycolic Mask. Am mereu un borcan de rezerva pentru ca o folosesc cel putin o data pe saptamana. Imi place cum imi ramane tenul dupa ce o dau jos, imi place ca nu ma manjesc de la ea pana la genunchi, se aplica si clateste usor, miroase bine (a nu stiu ce:) si imi si racoreste tenul. Eu o aplic pe tenul curat si uit de ea. 

Origins GinZing. Refreshing Eye cream to brighten and depuff. O crema de ochi care chiar face ce promite. O sa o recumpar candva cu siguranta pentru ca mi-a placut tare mult.

Paula's Choice Resist 2% BHA este cred ca al doilea produs esential in rutina mea dupa 1% Retinol. Il voi recumpara si pe acesta dupa ce il voi termina pe cel de 1% din gama Calm (sper sa fie la fel de eficient precum este cel de 2%)

Derma E Soothing Toner. L-am mai avut, mi-a placut insa I have to move on.

La Roche-Posay Serozinc. Am fost intrebata ce e cu acest produs. Ei bine, este un toner sub forma de spray pentru ten gras cu tendinte acneice. Eu il foloseam tocmai pentru acest scop in zona barbiei, dar l-am folosit si ca sa imi fixez machiajul cu el.

Paulas Choice 1% Retinol. Inca nu m-am incumetat sa dau o basca de bani pe un flacon full size, dar cine stie, poate pe viitor. Oricum am mereu o rezerva in baie. Un produs care mi-a schimbat complect textura si aspectul tenului.

Paulas Choice Youth Extending cu SPF50. Mi-a placut la nebunie, defapt este cred ca produsul meu preferat SPF. Il voi cumpara si in varianta mare. Intra repede in piele, este usor matifiant, nu ramane alb pe ten si nu se strange/scamoseaza pe fata. Nota 10!


Garnier Ultimate Blends Ulei de par cu argan si ulei de Camellia este uleiul meu de par preferat din categoria Pret rezonabil.(asta dupa cel de la Maroccanoil. care e mult mai scump! Shhht!!!) Il recumpar mereu cand se termina pentru ca imi imblanzeste parul dupa fiecare spalare, il lasa fin si matasos si nu incarca firul de par. Aplic in palme cantitatea cat a unui bob de strugure si intind uniform pe toata lungimea parului, mai putin la radacini. Il recomand cu caldura daca nu l-ai incercat inca.

Dove Derma Spa Goosness Crema de maini este si ea un produs preferat. Lasa intr-adevar o usoara pelicula pe maini, nimic deranjant pentru mine pentru ca o aplic seara de obicei inainte de somn. De aceea si-a castigat dreptul de a sedea pe noptiera mea. Acum am varianta mai hranitoare  Intensive care imi place chiar mai mult. 

Maroccanoil Sampon si Balsam hidratant  Daca nu ati incercat inca nici un produs Maroccanoil trebuie sa o faceti neaparat pentru ca aceste produse sunt fenomenale. Am mai avut in trecut un mini set de sampon si balsam si mi-au placut enorm. Nu m-am incumetat sa dau banii pe produsul intreg asa ca am recurs din nou la un set  mini.  Mie imi ajunge un flacon undeva la 5 spalari si Doamne cat de bine imi face si ce bine miroase.....

Neocell Super Collagen 6.600 MG Type 1&3. Am cumparat acest produs de pe Iherb si l-am folosit zilnic dizolvat in apa impreuna cu o pastila efervescenta de vitamina C. De ce am facut asa? Pentru ca collagenul se absoarbe mai bine daca este luat impreuna cu vitamina C. Si apropos de absorbtie, am inteles ca varianta praf a oricarui produs se absoarbe mult mai bine decat cea capsule. 
Eu am luat acest supliment pentru a-mi ajuta putin pielea, unghiile, parul si mai ales incheieturile. Si spun cu mana pe inima ca chiar m-a ajutat in toate aceste aspectele. O sa il recumpar cu siguranta.

Sally Hansen Moisturising Polish Remover. Am mai zis asta de 5676 de ori, este dizolvantul meu fara acetona preferat si nu am de gand sa il schimb.

Ati folosit vreunul din aceste produse? Cum vi s-a parut? Ce ati mai consumat in preioada care a trecut si v-a placut si imi puteti recomanda?

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig