luni, 10 martie 2014

VASELINA si intrebuintarile ei





Scriam in postarea de aici ca mi-am cumparat printre altele si Vaselina de la Balea din DM. Atunci am fost intrebata la ce anume o folosesc.
Vaselina are mii de intrebuintari, de la cele cosmetice, casnice , etc.

Iata cateva sfaturi legate de intrebuintarea ei:

1. Hidrateaza pielea: este primul gand care imi vine in minte cand pronunt cuvantul "vaselina". De la coate, la genunchi, calcaie....aplicati o cantitate suficienta pe zona afectata, picioarele si mainile pot fi imbracate in manusi sau sosete cosmetice si lasate sa actioneze peste noapte.

2. Scrub pentru buze. Puneti o cantitate mica de vaselina, amestecati cu putin zahar si masati usor buzele.

3. Demachiant: asigurati-va ca spalati apoi zona demachiata, mai ales cea a ochilor ca sa nu apara iritatii

4. Protectie impotriva petelor de vopsea de par: daca va vopsiti singura acasa, aplicati o cantitate mica pe zona imediat apropiata parului, tample, urechi, ceafa. Protejeaza si impotriva mancarimiilor.

5.Cand sunteti racita si suflati nasul mereu, iar si iar, aveti formata deja rana, aplicati o cantitate mica de vaselina



6.Highlighter : aplicati o cantitate mica pe pometi pentru un plus de stralucire. Atentie: cantitatea sa fie mica de tot:))

7.Fard crema: puteti transforma orice fard pulbere in unul crema, amestecand putin fard cu putina vaselina.

8. Balsam pentru cuticule: masati usor fiecare deget in parte cu putina vaselina, pana la absorbtia completa a acesteia

9. Luati o cantitate mica intre palme si masati usor. Treceti palmele peste parul prins in coada de cal. Aceasta se va aseza mult mai frumos si ....elegant. Atentie, putin inseamna intotdeauna mai mult!

10. Scrub sub dus: amesteca vaselina cu sare grunjoasa si maseaza corpul cu miscari circulare. Spala normal si clateste. Pielea ta va fi ataaaaaaat de fina



11. Aplica vaselina seara inainte de culcare pe genele curatate in prealabil. Se spune ca le indeseste si le ajuta sa creasca.

12. Vaselina nu astupa porii. Vrei sa te trezesti cu un ten catifelat? Freaca o cantitate mica intre palme si aplica pe toata fata. Lasa asa peste noapte

13. Vrei o nuanta mai deosebita pe buzele tale? aplica vaselina si tapoteaza usor cu nuanta de fard dorita

14. Esti sensibila si nu suporti cerceii ( tinichele :). Treci cu acesta ( partea de cercel care sta in lobul urechii ) prin vaselina, apoi introdu-l in ureche.

15. Vrei ca parfumul sa reziste mai mult si sa fie mai persistent pe pielea ta? Aplica o cantitate mica pe zonele pe care aplici parfum. Maseaza usor pana este absorbit de piele, apoi aplica parfumul dorit.

V-am convins ca un borcanas de vaselina este bun la casa omului? Dati fuguta in DM, nu costa decat 7Ron.

Folositi deja vaselina? La ce anume o folositi? Cunoasteti alte trucuri? Astept pareriile voastre in comentarii
SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig