miercuri, 17 aprilie 2013

Descoperirea lunii Martie

Descoperirea lunii Martie se refera la nimic altceva decat la un produs de ingrijire si intretinere a unghiilor.
De mult caut un produs care sa imi satisfaca nevoile unghiilor mele, ba casante, ba prea moi, ba se exfoliaza......uffffff, ma saturasem. Dar iata ca am gasit produsul ideal pentru unghiutele mele.

Este vorba de ORKIDE NAIL CARE CALCIUM GEL. Da, acest produs mi-a ajutat unghiile sa isi revina la normal.  Normal la mine, in momentul de fata inseamna sa nu mi se rupa pana in carne.

Am folosit inainte alternativ si Lotiunea cu B5 de la Farmec, foarte buna si aceea, imi intarea unghiile foarte bine, insa deveneau prea casante.

Orkide Calcium Gel, l-am descoperit intr-un butic plin cu oje. Faptul ca contine calciu, culoarea laptoasa si pretul extrem de mic, m-au convins sa-i acord o sansa.

Timp de cateva saptamani a fost singurul produs care a avut acces permis la unghiile mele:)).
L-am aplicat mereu in doua starturi subtiri, lasand sa treaca ceva timp intre aplicari. Imi place mult nuanta subtila laptoasa, imi place ca este foarte rezistent pe unghii, nu se cojeste si se usuca relativ repede.

Eu sunt deja la a doua sticluta ( bine, prima am facut-o cadou cand era pe la jumate:). Il folosesc atat singur aplicat pe unghii doar ca o protectie, dar si ca baza pentru alte oje.

Mai jos va las cu cateva poze, sa va faceti o parere:)



  •  aspectul nude, laptos, imi place enorm de mult.




  • unghiile mele acum ( erau de doua ori mai lungi, dar mie nu imi place sa port unghiile lungi), nu sunt ele cele mai minunate unghii, dar faptul ca nu mi se mai rup pana in carne este o realizare ENORMA



  • Orkide Calcium Gel aplicat in doau straturi. Arata superb, nu? mie una imi place enorm de mult pentru ca imi plac ojele Nude. As putea avea 855 de bucati si nu mi-ar ajunge:))
PS: scuzati cuticulele, ma abtin din rasputeri sa nu le mai tai. Si voi reusi, stiu asta!!!!



Tara de origine a produsului : Turcia :)
Gramaj: ? nu este precizat
Data expirarii: 10.2014
Pret: 4.00 Ron
Recomand: DA

Urmatoarea postare se va referi la un alt produs marca ORKIDE. Acela  este inca in testare, darrrrrr va anunt ca sunt la fel de incantata si de el..






SHARE:

10 comentarii

  1. Ce dragut arata pe unghii :)
    Imi place genul asta de manichiura, simpla si eleganta:)
    Te pup:*
    http://miss-lorrie.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca iti place, simplu si elegant. Sa ma vezi cand trec de la nude la negru sau albastru turbat:))

      Ștergere
  2. Eu caut un tratament pentru exfoliere :)

    Ma bucur ca ai descoperit acest tratament pentru unghiutele tale si mai ales ma bucur ca a functionat.
    Pupicei.

    www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru exfoliere am folosit tratamentul de la Farmec cu B5. m-a ajutat foarte mult. ce am mai facut si am vazut rezultate, cam de 2 ori pe sapt. mi-am tinut ca. 15 minute unghiile in ulei de masline caldutz. Apoi imi mai masam in fiecare seara unghiile si cuticulele cu unt de shea. Foarte bun. Unghiile se exfoliaza pentru ca nu sunt hidratate:)

      Ștergere
  3. am lacul Fast dry de la orkide, e primul folosit de acest gen si nu imi pot da prea bine seama daca isi face sau nu treaba insa indradevar scade cateva minute in uscare si lasa un luciu frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am si eu fast dry de la Orkide, urmeaza review, stay tuned:))

      Ștergere
  4. si eu am aceeasi problema, mi se rup din carne si daca le las asa mereu ma agat in haine si mai rau fac. din acest motiv am mereu unghiile bagate in carne, dar ma bucur ca ai desoperit acest produs. in legatura cu "minunatele" cuticule stai linistit ca arata minunat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incearca acest produs Mara, daca le ai prea moi incepe cu Farmec o perioada, aplica-l zilnic, de preferat seara cand te bagi in pat. Ai grija sa nu iti atingi cuticulele, le usuca groaznic de tare. Apoi, dupa ce s-au intarit poti trece eventual la acest produs. Pe mine m-a ajutat enorm.

      Ștergere
  5. Am tot citit despre Orkide Calcium Gel, dar nu am apucat sa mi-l cumpar inca, dar acum sunt convinsa ca o sa-l cumpar cu prima ocazie. am incercat si eu tratamentul de la Farmec, mi-a intarit unghiile, dar tot mi se exfoliau si aici stiu ca e si vina mea pentru ca intr-adevar nu am grija de ele asa cum ar trebui (+ ca tratamentul asta ustura ataaaaat de tare), nu le hidratez suficient :/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand foloseam Farmec, il aplicam numai de la jumatea unghiei inspre varful ei, tocmai de teama asta, imi venea sa turbez de durere:))hihihihihihi.
      Incearca sa iti hidratezi mainile in fiecare seara inainte de culcare( faza e sa nu te mai speli pe maini dupa). Maseaza si cuticulele, stimuleaza cresterea unghiilor. vei vedea diferenta, eu nu am crezut pana nu am incercat. merita!

      Ștergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig