marți, 16 aprilie 2013

A venit primavaraaaaaaa


A sosit primavara, in sfarsit!!!  Am citit postarea lui Andreea si tare mult mi-a placut. Am preluat aceasta lepsa de la ea, nefiind nominalizata de careva, dar ce conteaza......dat fiind faptul ca este anotimpul meu preferat, sunt nascuta in luna Martie.......am zis ca trebuie neaparat sa scriu si eu o postare pe tema aceasta. 

1. Care este oja ta preferata aceasta primavara?


Primavara aceasta am nu una ci 4 oje preferate. Doua sunt mai "calme" si alte doua mai "nebunatice".
Cele doua nebune sunt ESSENCE 38-Choose Me si MUA -Shade 1 ( scuzati aspectul capacului, acetona e de vina:)
Iar cele doua mai calme, ca sa zic asa sunt FLORMAR Pretty -P15 si RIMMEL 60 seconds - 835 Bright Back At You

2. Care este culoarea ta preferata pentru buze in aceasta primavara?


Primavara si vara imi place sa port nuante nude. Astfel, pe primul loc in aceasta primavara se afla dragul meu ruj de la ORIFLAME Triple Cuore - Spectacular Nude. Sunt deja la al treilea "baton":) review in curand.

3.Rochia mea preferata pentru primavara


Ei bine, m-ati prins. Urasc rochiile din toata inima. Port numai daca este absolut necesar :(. Nu imi plac, nu imi place cum arat in ele. Mi se pare ca sunt ca un butoi, un caltabos, ce vreti voi. De aceea va prezint UNICA mea rochie, daca se poate numi asa. Sa speram ca se va schimba acest aspect in viitor, poate daca voi reusi sa mai slabesc, ma conving sa imi mai cumpar si eu una doua rochite:)). cine stie, vom vedea.

4. Floarea mea preferata


Cala este de departe preferata mea since ever. Nu conteaza culoarea sau marimea, cala sa fie. Personal o consider cea mai finuta floare. Imi inspira puritate, perfectiune, gingasie. Pana si buchetul la cununie trebuia sa fie format din cale, dar....m-am lasat convinsa de altii si rau am facut:(

5. Care este esarfa/accesoriul tau preferat?


Accesoriile mele preferate din ultima perioada sunt doua: un inel de argint simplut de tot si o bratara cu testoase....ambele mi le-am achizitionat intr-o vacanta in Turcia.


Esarfa mea preferata este cea din imaginea de mai sus. Imi place sa o port cu camasi albe:)

6. De care trenduri pentru primavara aceasta esti entuziasmata ( machiaj, moda)?
Ei bine, la subiectul asta ma dau batuta, consider ca in ce ma simt cel mai bine si arat cel mai bine, tendinte de machiaj mai urmaresc pe ici pe colo, dar nu ma pot numi entuziasmata de vreun trend anume. Iau din toate ceea ce imi place si ma adaptez.

7. Lumanarea ta preferata
Nu folosesc lumanari decat pe parcursul iernii. Imi plac foarte mult cele cu aroma de scortisoara si portocale

8.Parfumul/ spray-ul de corp preferat?


Ma declar indragostita de ceva ani de acest parfum. MAROUSSIA de Slava Zaitsev. Spray nu mai folosesc de ceva vreme. Mi-am distrus ceva bluze:(

9. Primavara acolo unde locuiesti
 Ma bucur enorm ca de vreo doua zile nu mai ploua. Brasovul este un oras superb, imi place la nebunie si nu l-as da pe nici un alt oras din Romania. Situat in mijlocul muntiilor se incalzeste mai greu, dar odata primavara instalata.......e plin de turisti interni si externi. 

10. Ce iti place cel mai mult la anotimpul asta?

 Imi place totul, in primul rand imi place ca este ziua mea, imi place aerul curat, proaspat. Imi place ca apar verdeturile prin piata, imi plac ciresii din gradina mamei, imi place ciripitul pasarelelor dimineata, imi plac razele de soare care ne mangaie usor fata.....imi PLACE!!!!

11. Faci curatenie de primavara?
Nu, nu fac, in sensul ca nu fac genul de curatenie de Craciun si Pasti. Imi place ca atunci cand ma apuc de curat a fac curat cu adevarat. Primavara intradevar scot tot de prin dulapuri si ce nu am purtat un an, arunc sau le dau mai departe. Aceasta curatenie o fac si la incaltaminte si produse cosmetice:)

12. Planuri pentru vacanta de primavara sau vacanta in perioada urmatoare?
Momentan sunt intr-o vacanta mai prelungita, deoarece mi-am gast un nou job si nu incep decat de pe 7 mai,  planuri pentru la vara inca nu mi-am facut, urmeaza unele evenimente in viata mea, mici-mari schimbari si in functie de asta organizam si vacantele:)

Primavara mea o prevad minunata, pentru ca asa vreau eu sa fie!! Va doresc si voua una plina de minunatii, sa aveti parte numai de soare in fiecare domeniu al vietii voastre. Astept sa vad si postarile voastre de genul:) Va rog lasati link in sectiunea comment cu leapsa voastra despre primavara. Mi-ar face o placere enorma sa  le citesc:)









SHARE:

4 comentarii

  1. Frumos acest tag trebuie sa ma mobilizez si eu sa il realizez...

    Pana atunci te invit la un giveaway pe pagina mea
    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/2013/04/i-love-cosmetics-giveawayonly-ro.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place rujul asta de la Oriflame!:)

    RăspundețiȘtergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig