duminică, 3 martie 2013

Favoritele lunii Februarie



In sfarsit am intrat oficial in PRIMAVARAAAAAAAAAAA!!!! Yupiii, ce mult ma bucur, aer curat, ghiocei, copaci inmuguriti, GATA cu fulare, caciuli si manusi...... o mie de cojoace, piele uscata, etc.......Doamne cat imi place......

Dar, cum in orice rau e si un bine, iata produsele care mi-au inseninat zilele in luna care tocmai a trecut:

1.  Paleta Storm de la SLEEK  si  Smoky Moods de la VIVO. Ambele le am de scurta vreme, insa a fost Love at first sight, mai ales paleta Storm ......imi place enorm.


2. Pentru fata nu am folosit prea multe produse, mi-a placut machiajul mai soft, light. Am un ten tare aiurea, in aceasta perioada are apucaturi ciudate....este extrem de uleios. Singurul FDT care m-a putut ajuta este cel de la Rimmel - Stay matte ( uffff, am uitat sa adaug si pudra din aceeasi gama, este fan-tas-ti-ca!!!)
Solutia micelara de la Bioderma, nu ma pot lipsi de ea. este un must have, cel putin pentru mine, ma pot demachia chiar si fara sa imi scot lentilele de contact. love it.
Dragutele mele pensulici de la Essence, sunt atat de fluffy.....iar cele de la Oriflame - Giordani....imi plac mai mult decat credeam.



3. Rimmelul VPL de la VIVO, inca e in testare, imi place enorm de mult periuta sa care separa geana cu geana. La fel pot sa spun si despre primer-ul lor....inca il testez, imi place....urmeaza review.
Nu mi-au lipsit din geanta balsamul de buze de la Nivea si rujul Triple Core de la Oriflame. Ambele de neinlocuit. Mi-au hidratat buzele exact atunci cand trebuia si cat trebuia.
Crema de maini preferata in acest moment este Intense Hand Protection Concentrate - Oriflame. E destula o cantitate cat un bob de mazare....hidrateaza intens, intra rapid in piele, nu lasa pelicula grasa si miroase foarte placut:)

Cam astea au fost produsele pe care le-am folosit zilnic in luna trecuta.

Va pup,
Hanne

SHARE:

3 comentarii

  1. TRebuie sa-mi iau si eu pensulele de la Essence <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce draguta arata rujul de la Oriflame, mai ca regret ca nu gasesc Oriflame in Germania.
    Scumpo fa ceva cu comentarile sa pot comenta cu un nume si URL, nu cu contul de google. Sau macar cu Disqus.
    Pup,
    Monique

    RăspundețiȘtergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig