miercuri, 13 martie 2013

Colectia mea de cosmetice - partea a-II-a


Iata ca a sosit si randul fardurilor. Fara prea multe cuvinte de introducere sa incepem:

Primele sunt mono-urile. 
  • Avon - True Colour - Espresso, acest fard il am de o vesnicie, l-am folosit pe timp de vara pentru umplerea sprancenelor. 
  • Tot de la Avon True Colour - Nude si tot de o vesnicie fardul in nuanta deschisa, il aplic peste primer. Uneori folosesc numai acest fard apropiat de nuanta pielii si tus.
  • Alte doua farduri in nuantele untului, usor sidefate. Si acestea urmeaza a fi aruncate deoarece le foloseam pe post de iluminator. Unul este no name, al doilea este de la Deborah Lightshow
  • Urmeaza fardul verde de la Deborah, am avut o perioada pe cand traiam in Italia ( da, am stat si eu pe acolo cativa ani, ca tot romanul:)) am avut o obsesie pentru culoarea verde. Mai urma sa imi vopsesc parul verde si sa imi pun lentile de contact verzi, restul era deja transfomat in verdeatza:))hihihihihihi Imi place enorm de mult acest fard, este foate pigmentat, nu este deloc prafos si se aplica foate usor ata uscat cat si umed.
  • Pentru a inlocui fardul de la Avon in nuanta Espresso mi-am achizitionat fardul mono de la MUA in aceeasi nuanta cafenie si anume nr.19 din varianta matt. Il folosesc vara pentru umplerea sprancenlor. Tot atunci mi-am luat si alte doua farduri in nuante neutre insa l-am primit pe cel in nuanta albastra , nr.10 pearl (noroc ca imi place) si inca unul mov pe care l-am dat cadou. You know, not my type.
  • Mono-ul meu preferat este cel de la Seventeen. Este vorba de 248 evening plum. Parerea mea despre el o gasiti aici. Are o nuanta atat de placuta, poate fi aplicat atat uscat cat si umed. Este extra!!!
  • Fardul duo de la Elf, alt fard ieftin si bun. Are culori foarte placute.
  • Mono-ul de la Essence, sincer l-am folosit de cateva ori dar nu ma convinge deloc. O sa i mai dau o sansa, sa vedem, poate ne impacam cu timpul:). Eu am nuanta Get Ready shimmr effect nr. 09
  • Last,but not least este fardul de la L'oreal, Kohl Mineral, un negru carbon. Imi place ca este un fard pulbere, are o pensulica oblica atasata si este foarte pigmentat. Cand nu am chef de tus sau creion de ochi, imi trasez o linie fina aproape de gene pe pleoapa superioara, efectul este unul foarte placut.




                                                         Duo si trio:)) de la stg. la dreapta
  • Trio in nuante minunate de mov, gri si roz foarte pal, trio de la Avon - Onyx Lustre
  • Trio de la Vivo - smoky moods.Parerea mea aici
  • Duo de la Yves Rocher - nr. 21 - pistache et prune



In patru culori:))

  • Fardurile de la Elf, aveam de gand sa mi le iau pe toate, dar eu chiar nu sunt genul de persoana care se machiaza cu roz la ochi. nu este deloc genul meu, Apoi de cand am descoperit fardurile de la Sleek, nu mi-au mai trebuit. Sunt placute, unele sunt prafoase, dar la pretul lor sunt extrem de accesibile. Eu detin urmatoarele: Silver Lining, Drama, Day to night, Butternut, Luxe si Brownstone.



Mini paletutele mele

  • Cinci nuante minunate adunate intr-o paletuta minunata, o am de cativa ani primita cadou de la iubitul meu. Imi place enorm de mult acest quintet, il folosesc cu mare drag la machiajele de ocazie, mai stridente.
  • Trio de la L'oreal, mi l-am luat chiar cand au aparut, imi place, are nuante calde si combinatie de culori este una foarte reusita. Eu am varianta Penelope Cruz
  • Duo de la Avon, Retro Glamour, nuantele sunt faine, dar fardul in sine nu este deloc pigmentat. Big NO!!!



                                                           Peletutzele mele,dragele mele

Si acum....tanaaaaaa, de parca cine stie ce mare noutate prezint. Iata iubitele mele de care sunt TAREEEEE mandra. Paletutele mele, 5 mari si late, 5 de inceput, vor mai urma si altele:)


  • Prima de sus este de la MUA - Going for Gold, urmata de Dusk til Dawn, sub care se afla Undressed in dreapta sus avem Storm de la Sleek si mai jos fiind de altfel prima paleta de la Sleek detinuta de mine si anume Original. Sunt foarte mandra de ele si tin la ele ca la ochii din cap....bine, Sonia mea isi poate baga putin degetelele prin ele:))



Nu am adaugat swatchuri la farduri ca sa nu incarc postarea prea tare, dar, daca sunteti curioase pot reveni ulterior cu review la oricare din produse.

Va pup

SHARE:

2 comentarii

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig