marți, 9 octombrie 2012

NOTD - Astor 250 Rojo Pasion - MY REAL RED

                                                 

Unghiile mele au trecut printr-o faza mai grea, dar cum am apelat la lotiunea de la Farmec cu vitamina B5, si-au revenit ca prin minune. Stiam asta pentru ca acest tratament m-a mai salvat de cateva ori pana acum. O recomand cu mare caldura. Se gaseste in farmacii si costa in jurul la 6ron.

Mandra foc:) ca au inceput sa arate a ceva,  mi-am propus sa le colorez frumos in fiecare zi cu o alta culoare si astfel sa le rasfat putin cu mai multa atentie:))

Asadar, nuanta pe care am purtat-o ieri este un rosu "ferrari" -  asa imi place mie sa denumesc un rosu aprins:) Personal consider ca orice femeie / fata trebuie sa detina cel putin o oja intr-o nuanta de rosu aprins!!!






Am aplicat ca baza ridge filler-ul de la Kallos, alt produs minune pentru unghiile mele, isi merita toti banutii. Iata cum arata aplicat direct pe unghii:

Folosesc acest produs pentru ca unghiile mele au avut de suferit in urma aplicarilor repetate de gel. Acum am renuntat la gel insa striatiile si agresiunile suferite inca se mai observa cu ochiul liber.


                                          Iata si oja minunata, TADAAAAAAAAAAAAAAA

                        Este vorba de ASTOR  Longer / Stronger cu calciu si keratina no. 250 rojo pasion

Am aceasta oja de aproximativ un an si este ca noua, s-a ingrosat putin insa in rest este la fel de buna ca la inceput  

 Deoarece nu am timp pe parcursul zilei sa imi aplic oja pe unghii, fetita mea nu imi permite:) fac acest lucru seara tarziu, inainte sa imi cada capul pe tastatura. Iar cum urasc sa imi stric manichiura chiar si numai cu o dunga, sa nu vorbesc de acele urme lasate de cearceaf :) aplic imediat lacul pentru uscare rapida despre care stiu de la Iguanitza. Este un produs absolut WOW, iar pretul de 5ron este mai mult decat ok.


va pup, Hanne






SHARE:

2 comentarii

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig