duminică, 2 iunie 2013

YR vine de la Yves Rocher



Am descoperit marca Yves Rocher acum cativa ani, cand timida si fara prea multe asteptari mi-am dat primele comenzi. Astazi sunt fidela acestui brand cand vine vorba de anumite produse. Sunt produse pe care nu mi le cumpar decat de la YR.

Am primit in martie o oferta de la ei, "Oferta anivesara". Aceasta avea o valabilitate de 3 luni si ca sa nu o pierd mi-am plasat repejor comanda.

Oferta zicea asa:

La o comanda de 49 ron minim primesti un parfum cadou.........am zis ca nu vad bine cand am zarit Vanille Noire, unul din parfumurile mele preferate. Costul acestui parfum "la liber" este de 195 ron.

                                                                 Iata comanda mea:
(e asa urat afara, ba ploua, ba iese soarele, am ales sa ma extind pe pervazul de afara ca sa reusesc sa fac niste poze decente)



  •  Lapte catifelat pentru corp Vanilie bio - Flacon 400 ml. Prima oara comandat, imi place, CLAR! Pompa este achizitionata separat.


  • Gel de dus parfumat - Flacon 200 ml. Preferatul meu momentan. Am mai folosit si din The Body Shop cand mai plecam din tara, dar cum in Brasov nu avem TBS, am renuntat:( Poate cu noul Mall sa se gandesca si la noi brasovence ca poate ne plac si noua produsele lor. Pana atunci......asteptam.

Mi-am luat pompa si pentru gelul de dus, imi place mai mult sa dozez ceea ce folosesc decat sa ma chinui sa curga ceva din flacon. Si acest gel de dus este chiar foarte dens.Aceasta a doua pompa se afla pe flaconul  din baie care mai are putin si se goleste.


  •  Crema de maini cu arnica, este de departe preferata mea momentan. Miroase divin si intra rapid in piele. Mai am un tub neterminat, am ales sa imi comand inca unul ca sa ajung la valoarea comenzii de minim 70ron ca sa nu platesc transportul.


  • TADAAAMMMMMM, cadoul meu, the one and only "Vanille Noire"



  •  Si acest produs l-am primit cadou. Este vorba de un balsam de buze cu nuca de cocos. Nu ma dau in vant deloc dupa nuca de cocos, nici aroma, nici parfum.....dar imi place. Nu are o aroma prea puternica ca sa iti vina rau de la ea,  hidrateaza bine si per ansamblu e un produs ok. 


Va intereseaza vreun produs anume? Ati folosit vreunul din ele? Sunt foarte curioasa daca folositi produse YR si care anume ar fi astea.

Pupic, sa ne "vedem" cu bine!!!
SHARE:

18 comentarii

  1. Foarte tare oferta asta :) sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Peste 2-3 zile dau si eu o comanda la YR - prima. Sunt foarte curioasa de produse si calitatea lor. Sa le folosesti cu placere pe ale tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. depinde de ce produse comanzi. Mie unele imi plac tare mult, altele m-au dezamagit foarte tare

      Ștergere
  3. Si eu am descoperit recent firma, adica o stiam dar nu am dat comenzi pana recent. Mie imi plac gelurile de dus de la ei ;) si am si eu crema de maini si sunt multumita de ea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-am luat si eu gelurile de dus, aproape pe toate, dar nu se compara nici unul cu cel mai sus laudat:)
      Multe sunt incantate de cel cu bob de cafea, ei mie imi vine sa vars de la mirosul lui:(
      Crema de maini e ....mortala:)

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu mare placere draguta. :* Am avut si eu gelul de dus cu vanilie, miroase demential si este foarte hidratant. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc din suflet draga mea. Asa-i ca-i demential ??? preferatul meu:)

      Ștergere
  5. Folosesc multe produse Yves Rocher, dar niciunul din cele prezentate de tine. M-ai făcut curioasă cu parfumul Vanille Noire. Am mai citit laude la adresa lui :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este absolut fantastic parfumul, imi place enorm de mult. In par persista si pana la 3 zile....apoi nu stiu ca m-am spalat:)

      Ștergere
  6. Sa te bucuri de toate!
    Eu am parfumul Tendre Jasmin si il ador. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am mai avut pana acum Comme un Evidence, mi-a placut enorm, este un parfum mai floral, de primavara zic eu si Elixir, un parfum mai puternic. Tendre Jasmin nu am incercat

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am destul de multe produse de laei. Iubesc gama cu liliac, si cea cu lavanda pentru picioare foarte, foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da Camelia, imi aduc aminte ca printre primele produse am avut si o crema de picioare cu lavanda. BIG LIKE! merita.

      Ștergere
  9. Crema aia de maini e senzationala! Sa le folosesti iubita :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, intradevar este senzationala. Momentan este preferata mea. Iti multu:)

      Ștergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig