duminică, 2 iunie 2013

UNGHII DE WEEKEND


Imi place in weekend sa imi colorez unghiile intr-un mod mai "deosebit", in nuante mai indraznete sau mai stridente. Nu particip la evenimente speciale, e pur si simplu o placere de-a mea. In timpul saptamanii nu port glitter pe unghii si nu aplic decat o singura culoare.

                                                      Iata cum mi-am picat unghiile vineri:


Imi pare rau ca nu mai arata intact, am trebaluit prin casa si unghiile mele se exfoliaza in varfuri, de aceea oja are tendinte sa sara mai repede. Apropos, cunoasteti un tratament impotria exfolierii eficient, nu conteaza costul lui, important e sa isi faca treaba. Lungimea unghiilor mele in aceasta imagine este maaaaare. Va trebui sa le tai, altfel risc sa se rupa pana in carne:(


Ojele folosite weekendul acesta sunt Golden Rose Rich Colour in nuanta nr.10 si Essence Colour & Go nr. 72 Time For Romance




O saptamana minunata va doresc!!!!!


SHARE:

15 comentarii

  1. Frumoasa combinatia ;) eu folosesc lotiune cu vitamina b5 de la farmec pentru exfoliere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merci:) si eu folosesc lotiunea de la Farmec. O aplic mereu cand imi fac manichiura, dar in ultima vreme vad ca nu ma mai ajuta deloc:(

      Ștergere
  2. Arata minunat si nu mi se pare deloc strident!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce unghiute frumoase ai! Asa prefer si eu. 3 unghii normale si 2 mai deosebite :). Pentru unghii exfoliate ti-as recomada un tratament facut in casa - inmoaie-le in fiecare seara in ulei de masline caldut. Tratamentul dureaza cel putin 1 saptamana. Singurul inconvenient ar fi ca in acest timp nu trebuie sa aplici oja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc de compliment. Le-am mostenit de la tata:)) Da, tatal meu are niste unghii foarte frumoase:))
      Am mai auzit de acest tratament cu ulei de masline, sincer am fost sceptica in privinta lui, plus de asta, la noi nu gasesti ulei de masline CURAT, adica sa nu fie masluit:(. Am sa incerc totusi, dar sa stau o saptamana fara oja......acum ca am prins gust....:))

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place, si mie imi place. Singura faza nasoala la el este ca nu il poti aplica peste o baza, parca se branzeste deja de la primul strat. Sunt ceva dezamagita de aceasta Golden Rose:( Mai am una albastra, sa vedem cum se comporta dansa:)

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. dap, ceva dezamagita de Golden Rose, cel putin prima impresie. Sa vedem, o incerc si pe cea albastra, sa vedem cat tine:)

      Ștergere
  6. incearca Rimmel Nail Rescue, pt mine a facut minuni

    RăspundețiȘtergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig