sâmbătă, 9 martie 2013

Produse consumate




Mi-am propus sa nu imi mai dau banii aiurea pe produse de tot soiul, mai bine mai putine si de calitate decat multe si...proaste. Asa am decis sa fac curatenie, sa consum ceea ce am "pe stoc" si apoi abia sa ma interesez de produse de o calitate mai superioara.

Iata ce am reusit sa consum in ultima vreme:

Produsele pentru par cu care ma impac momentan
  • Am pielea capului tare ciudata, daca ma spal impotriva matretii se ingrasa foarte tare si invers, asa am ales sa folosesc samponul de la Dove care imi hraneste parul si scalpul in profunzime si Sapunul moale de la Hofigal care ma scapa de matreata dar imi face parul ca matura:) O data ma spal cu unul, apoi cu celalalt.
  • Fixativul Taft de la Schwarzkopf este unul din preferatele mele, nu lasa parul lipicios, se perie foarte usor si miroase foarte fresh. Cu siguranta il voi recumpara



                                                       Produsele pentru ingrijirea fetei sunt:
  • Exfoliantul si gelul de curatare de la Oriflame, mi le-am tot cumparat de-a lungul luniilor, mi-au placut, le-am terminat, dar nu le voi mai recumpara, adevarul este ca m-am saturat de mirosul si consistenta lor......e ca si cum ai manca in fiecare zi aceeasi mancare.
  • BB Cream-ul de la Garnier, mi-a placut la inceput, sincer nu l-am terminat pentru ca am impresia ca si-a schimbat mirosul....bine ca nu am dat bani pe el, mi-ar fi parut rau sa il arunc.
  • Cocktail-ul energizant de la Oriflame, imi place enorm de mult. In combinatie cu Pore and Line minimizer din aceeasi gama imi hidrateaza tenul exact atat cat simt eu ca are el nevoie in aceasta perioada. Nu stiu daca il voi mai recumpara, dar cu siguranta si-a facut treaba in cazul meu. Am folosit pana acum trei flacoane:))



La subiectul machiaj am stat foarte prost in perioada aceasta. O fi astenia de primavara, abia daca imi faceam timp pentru rutina de ingrijire zilnica, aplicam un BB cream pe fata, niste rimel si gata. Chiar nu am avut chef de machiaje sofisticate.....insa in tot raul si un bine....tenul meu parca imi multumeste ca nu l-am mai incarcat o perioada:))

  • Am reusit sa ma despart de rimelul de la Yves Rocher ( am o oferta faina primita de aniversarea mea....ma gandesc sa mi-l recumpar, este un rimel ex-tra-or-di-nar de bun, pt. mine)
  • Am consumat si tusul waterproof de la S-he (brand vandut in DM). e un produs ok, dar nu il mai vreau.
  • Tot din aceeasi gama am terminat si anticearcanul ( bine , m-a ajutat si fetitza mea cu cateva rasuciri de capac...s-a mai scurs ceva din el:). Este bun, chiar foarte bun fixat cu putina pudra. Recomand!!
  • Primerul de la Elf...imi place mult. Este un produs care nu imi va lipsi vreodata


  • Deodorantul Mitchum este declarat: FAVORITUL MEU AXIAL. Chiar isi face treaba, transpir foarte putin dar NU miroase absolut DELOC ( chiar nu mi se pare normal sa nu transpiri deloc).Ador acest produs, si nu degeaba, este un produs ........REVLON. Eu am varianta unperfumed, nu imi place ca deoadorantul axial sa aiba miros.
  • Gelul de dus si lotiunea de corp de la Alverde ( DM) le-am primit cadou de craciun. Am zis ca le-a sosit timpul. Imi place foarte mult lotiunea de corp. Gelul de dus insa este catastrofal. Nu imi place nimic la el, de la miros, consitenta, senzatia ce o lasa dupa, plus faptul ca trebuie sa iti pui jumate de tub ca sa simti ca te speli. BIG NO!!
  • Gelul de dus cu miere de la Oriflame, la cat de mult mi-a placut la inceput, ultimele doua ture de dus, mi-am pus ca neamul prost numai sa scap odata de el. Nu imi mai place deloc. Revin la vechea mea dragoste DOVE. Best shower gel ever!!!


Cam astea ar fi, mi-am facut rost de acest coshuletz in care se afla produsele, tot ceea ce consum arunc acolo, cand se aduna cateva produse revin cu detalii. 


SHARE:

4 comentarii

  1. foarte draguta ideea cu cosuletul, si eu am avut rimelul de la Yves Rocher la mine nu si-a facut foarte bine treaba :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce sa zic, inca nu am auzit pe nimni caruia sa nu-i placa:))

      Ștergere
  2. Ia incearca gelurile de dus de la The body Shop si apoi mai vorbim! Am avut si eu Dove si crede-ma, nu se compara!
    Alverde are unele produse bune, majoritatea proaste. Mie imi place mascara lor de sprancene :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei, se pare ca nu avem aceleasi gusturi. Am incercat si gelurile de dus de la The body Shop. Cat despre produsele de machiaj Alverde......never ever again. Nu imi plac deloc:(

    RăspundețiȘtergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig