duminică, 10 martie 2013

Colectia mea de cosmetice - partea I


M-am gandit ca ar fi fain sa ne prezentam colectiile noastre de machiaje, cam ce folosim in materie de machiaj, la ce produse nu reusim sa renuntam chiar daca sunt vechi de cand bunica, dar ne plac, ce produse folosim cel mai des, intelegeti voi, nu?

Mi-ar place sa vad astfel de postari sa ma mai inspir si de la alte fete, ce folositi, ce va place si ce nu.....

Astazi voi incepe cu prima parte. Aceasta va cuprinde: fonduri de ten, primere si corectoare, pudre, bronzere si blush-uri

Sa trecem la treaba:

                                                                 FONDURILE DE TEN

Folosesc fiecare fond de ten in parte din imaginea de mai sus, depinde de ce rezultat imi doresc sa am.

Fondul de ten matifiant de la Avon, nu este un fond de ten destinat acestei perioade (ma refer aici strict la tenul meu). Matifiaza mult prea tare si scoate in evidenta orice cojita de pe fata.L-am mai folosit amestecat cu BB creamul de la Garnier si a fost ok

Fondul de ten Everlasting de la Oriflame, este ok, acoperirea este medie spre mare, nu l-am folosit prea des, chiar nu stiu de ce. Tre sa il bag iar la treaba:)

Cel de la S-he, un brand vandut in DM imi place muuuult sa il folosesc vara, acopera foarte bine, matifiaza, iar cu o pudra aplicata peste.....poti sa mergi sa furi cai:)). rezista foarte bine. Pacat ca se termina, noroc ca e ieftin!

Lacura beauty make-up este muuult prea inchis pentru tenul meu, mai ales acum. Il folosesc pe post de bronzer, poate la vara am sa il pun mai des in functiune. Are un finsh extraordinar de placut. Nu se simte deloc pe piele, dar rezltatul este foarte glam:))

Stay Matte de la Rimmel....awwwwww...e preferatul meu acum, l-a detronat chiar pe mult laudatul Flawless de la Avon. Acopera bine, nu da impresia de masca, aplic peste pudra matifianta si....ready to go. 
Recunosc ca le mai si combin intre ele, rezultatele ies mult mai placute in combinatie decat individual aplicate.


                                                          PRIMERE SI CORECTOARE


Nu obisnuiesc sa folosesc primer pentru fata, mi se pare ca incarc tenul mult prea mult. Mi l-am cumparat pe acesta de la Oriflame din pura curiozitate, stiu, produs ieftin, da, daaaar .....eram si eu curioasa. Cred ca in curand am sa-l marit. Cred ca l-am folosit de maxim 3 ori. Eu oricum sunt o transpiroasa, daca mai aplic si acest primer pe fata e dezastru....parca nu imi mai respira pielea, deci.......un BIG NO!!!

In schimb, primerul de ochi de la ELF, este aliatul meu de nadejde. Il aplic ori de cate ori ma machiez. Tenul meu este mixt, pleoapele mele nu sunt extrem de uleioase si nu aplic inainte de acest produs nimic altceva. Isi face treaba de minune, machiaj intact de dimineata pana seara + pretul minuscul....nu il schimb pe nici un altul atata timp cat se mai vinde pe piata:))

Corectorul de la S-he imi place mult. Parerea mea despre produs aici.

Stick-ul corector de la Rimmel este pimul corector ( anticearcan ) folosit de mine vreodata. Bine, nu acesta ca l-am tot recumparat, dar imi place foarte mult. Acopera bine si nu se aduna.

Creionul de la The Body Shop, e alt produs descoperit "in copilarie", imi place consistenta lui nici prea tare nici prea moale.

Creionul de la Oriflame, promite ca acopera si trateaza cosurile. Sincer? Nu face nici una nici alta si nici nu stiu de ce il mai tin.

Kit-ul in trei culori de la Oriflame, alt produs care imi place. Este atat de econom, cred ca ma tine pana la pensie.....:))

Creionul Jumbo de la Nyx, am suspinat destul dupa el, acum il am. Este pur si simplu, fantastic. Important e sa nu aplic sub el decat primer.

Pro Base Fixing Mist de la MUA, l-am luat cu ultima comanda si nu l-am folosit decat de cateva ori. Inca nu stiu daca imi place sau nu.....il mai incerc, ii mai dau cateva sanse.


                                                                PUDRELE MELE


Mi-ar place si mie sa detin o pudra mai luxoasa, dar momentan nu este posibil din pacate. Si ca tot am cateva, sa le folosesc intai pe acestea, nu?:))

Prima pe care doresc sa o prezint este si ultima dupa care intind mana cand e vorba de pudra. O mai aplic cateodata peste anticearcan, dar mi se pare prea bruta. Nu o recomand deloc. Mi se pare chiar nisipoasa si parca ramane pe pensula, iar pe ten se simte groaie de parca ai aplicat 5 straturi.Este vorba de pudra compacta de la ELF.

Pudra Studio Artist de la Oriflame, este tare placuta, matifiaza tenul si i da o oarecare luminozitate acestuia. Imi place.

Complection perfection de la ELF, merge vara foarte bine, iarna parca incarca prea tare machiajul si se vede pe ten oricat de putin ai aplica.

Healthy Glow Bronzing Powder de la Elf, alt produs foarte economic. Ajunge doar o atingere, efectul este foarte placut.

Si in cele din urma, preferata mea. Rimmel Stay Matte. Face ce promite in cazul tenului meu. Un plus maaaare din partea mea, faptul ca nici nu se vede pe ten!! Un minus enorm este ambalajul. Toata lumea se plange de el. capacul se invarte in gol:(. M-a innebunit Anda cu ea si na, uite ca acum e a mea. O am de la Craciun incoace si...o folosesc de atunci numai pe ea.

BRONZERE SI BLUSH-URI


Beauty Uk Blush, l-am castigat la un concurs, imi place mult pentru machiajul de seara. Un produs foarte pigmentat, ai nevoie de o cantitate infima, efectul este senzational.

Contouring Blush & Bronzing powder de la ELF, un 2 in 1 foarte reusit. Bronzerul este apoape mat, are partiule minuscule aurii, blush-ul sa nu mai spun.....un duo foarte reusit la un pret foarte convenabil.

Blush Naturel de la Yves Rocher no.11 -teint clair abricote  - foarte fresh!

Shimmer Kisses de la MUA, daca va cumparati produse de la MUA, este un must have. Foarte delicat si fin, are un finish extrem de suav:)) me like it!!

Batonul de la ELF in nuanta Persimmon, il folosesc mai ales vara pe post de highlighter.


That's all folks, Doamne cat am putut scrie, sper sa va fie de folos. Daca aveti intrebari legate de vreun produs, review cu drag!!










SHARE:

8 comentarii

  1. Pudra de la Rimmel este pe lista mea de cumparaturi! Fix saptamana viitoare o sa mi-o cumpar! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca o sa iti placa, plus ca raportul calitate pret este chiar ok. Isi merita banutii, plus de asta,se consuma foarte greu, a mea e ca noua:))

      Ștergere
  2. Ce de bunatati vad eu aici :D Am vrut sa-mi iau si eu fondul de ten de la Rimmel, dar din pacate nu au nuanta mea, de asta ma si feresc de fondurile de ten, niciodata nu gasesc ceva sa mi se potriveasca :( As vrea sa imi comand corectorul de la Oriflame, dar nu-mi prea place nuanta aia inchisa pe care o vad acolo, nu imi dau seama la ce as putea sa o folosesc, mai bine puneau in locui ei unul in culoarea somonului :/ Despre pudra Stay Matte am auzit numai lucruri bune, momentan am doua pudre destul de mari pe care trebuie sa le folosesc, dar cine stie poate o sa mi-o achizitionez si pe asta candva :D Desi nu mai am nevoie de blush-uri, sunt foarte tentata de Contouring Blush & Bronzer de la e.l.f., trebuie sa-mi reachizitionez un corector de la ei, s-ar putea sa-l pun si pe acesta in cos (n-am un bronzer bun), vom vedea :))) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Contouring blush&bronzer, ti-l recomand. Este un produs super, cu siguranta nu iti va parea rau:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau si eu sa incerc pudra de la Rimmel :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. depinde de ce asteptari ai de la ea. eu mi-am dorit sa imi matifieze tenul si sa nu o vad aplicata pe ten. Zis si facut. Matifiere=ok, invizibil=ok.
      Merita incercata:))

      Ștergere
  5. Hei.. Sunt curioasa parerea ta. Pudra studio artist de la oriflame ar fi buna pentru ten gras cu pori dilatati? :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei....recomand mai degraba Stay matte de la Rimmel:)> eu am tenul mixt, sunt atre multumita de ea.

      Ștergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig