duminică, 17 februarie 2013

50% off MUA


Am reusit sa plasez si eu o comanda la MUA cand au dat drumul ofertei de 50% off si transport gratuit. Acum este o saptamana de cand a sosit, oricum, a fost o nebunie mare...nu stiu daca voi mai comanda prea curand la ei.
Oricum, important este ca mi-au sosit produsele:). Iata ce mi-am comandat:


Rujuri mi-am ales 6 nuante, toate imi plac la fel de mult si pot spune ca sunt muuult mai faine si rezistente decat Lip-boomurile lor.


                        Mi-am comandat nuantele: de la stanga la dreapta nr. 1, 3, 10, 13, 14, 16



Pro base fixing mist, trebuie sa il folosesc inca de cateva ori ca sa imi fac o idee exacta, pentru inceput imi place senzatia pe care o lasa, ca tine machiajul mai mult, nu stiu inca


Mi-am ales si 4 oje, nuantele sunt tare placute, pigmentatia lasa putin de dorit. Parerea mea este ca trebuiesc aplicate trei in loc de doua straturi. Mi-am ales nr. 19, 5, 1 si stormy skies


 Am fost foarte curioasa de fardurile mate mono, mi-am comandat 3 bucati, am primit 3 bucati dar numai una e in nuanta comandata de mine si anume cea maro. Probabil nu mai erau pe stoc. Oricum nu mi se pare ok DELOC!!! As fi preferat sa nu imi timeata inlocuitor sau macar sa sesizeze acest fapt. Anyway, poate am pretentii prea mari:)

In afara de cele doua din imaginea de mai jos am mai primit unul mov pe care l-am maritat (deloc pe gustul meu)
mai jos sunt: cel din stg este nr. 19 mat si cel din dr. este nr. 10 pearl.


 Primerul de la Elf e pe terminate, am zis savedem ce poate si acesta. Momentan nu l-am incercat inca.


 Lipstain Kiss proof, am ales nuanta Faboulicios. Nu stiu daca e asa de slab sau am nimerit eu un exemplar extrem de slab. Nu se vede mai deloc, este foarte nepigmentat. Big dissapointment!!!!




Voi ati profitat de oferta de la MUA de 50% reducere? Ce produse v-ati ales? Daca vreti mai multe detalii legat de unul din produsele de mai sus, let me know!!

                                                                   Pupici, Hanne
SHARE:

6 comentarii

  1. Acelasi lucru am crezut si eu despre Lipstain dar inainte sa-l aplici scutura-l putin si aplica-l de vreo 2-3 ori si vei vedea diferenta,eu am plecat intr-o zi la munca putin cam roz :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am scuturat de mi-am sucit mana, l-am pus sa stea nitzel in cap cateva zile, poate cine stie i vine sangele la cap.
      mi-ar fi placut sa te vad rozalie:))

      Ștergere
  2. Eu nu am dat comanda tocmai din cauza asta, pentru ca se blocase site-ul:)
    Dar tare mi-am dorit rujul cu numarul 1...
    Te pup!Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. da, intradevar este o nuanta tare placuta, daca reusesti sa ti-o iei cu alta ocazie...merita, este foarte placuta culoarea si e si pigmentat, arata superb!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu astept inca comanda ..tu sa le folosesc cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merci Andreia, stai linistita ca o vei primi, si eu am tremurat dar la prima comanda cea cu reducere 35%, mi-a sosit in 2 luni:)

      Ștergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig