duminică, 6 ianuarie 2013

iar castigatoarea este.......


Vreau sa va multumesc tuturor participantelor pentru mesajele voastre. Ma bucur ca sunteti toate doritoare de sanatate si fericire.....oare ce ne trebuie mai mult?????
Vreau sa va urez un calduros LA MULTI ANI, va doresc sa va mearga bine din plin in toate domeniile si sa aveti succes in tot ceea ce va propuneti!!

Asa, dar sa trecem la ce ne arde defapt pe noi!

Au fost 37 inscrierile primite pana in data de 04.01.2013 inclusiv. Le puteti vedea pe toate in sectiunea  comentarii la postarea GA-lui.Cine s-a inscris dupa aceasta data, din pacate nu este inclus la extragere.

Iar castigator este numarul..... 10

                                             

cine sa fie? nimeni alta decat ALLY YUME ( Alina Cernat ). Stiai tu ceva ca domnul Random va tine cu tine de data aceasta:), nu? De aia ai intrebat cine a castigat? Nu as fi indraznit sa visez ca vei fi chiar tu aceea.

Imi cer scuze ca nu am reusit sa postez mai devreme, va rog sa ma intelegeti, am o fetita mica, lucrez in schimburi, nu este intotdeauna usor......dar i dam noi de capat:))

Alina, te rog sa imi trimiti un mesaj cu datele tale unde sa iti trimit premiul, pe : mrmanole2@gmail.com

Va multumesc ca ati participat, sper ca v-a facut placere....in curand, cine stie, poate dam startul unui nou concurs????

va pup, Hanne



SHARE:

6 comentarii

  1. felicitari castigatoarei
    te intelegem scumpa stai linistita
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. ai scris in postarea ta de mai sus ca ai lasat numeroase mesaje pe facebook celei care a castigat si din cauza ca nu ti-a raspuns ai fost nevoita sa alegi alta castigatoare...nici nu as fi crezut ca o sa am asemenea noroc cand te-am intrebat cine a castigat...dar iata ca abia astazi am reusit sa intru pe blog-ul tau sa mai verific noutatile...sunt in sesiune si am fost foarte ocupata...

    cu toate astea, mentionez ca nu am primit NICIUN MESAJ de la tine pe FB cum ca as fi castigatoarea....si intru zilnic pe facebook :( trebuie sa fi trimis mesaj altcuiva....nu imi pot imagina...desi mi-am lasat pagina de facebook corect in comentariul de la give-away-ul tau :( oooof... deci nu am primit nimic de la tine... deci nu inteleg ce s-a intamplat dar sunt foarte dezamagita sa vad ca am fost castigatoare si nu am stiut...

    RăspundețiȘtergere
  3. inca o data, link-ul de give-away...
    http://www.facebook.com/allynootza/posts/189155721228354
    cred ca ai gresit si ai trimis mesaj altei persoane.. :(

    RăspundețiȘtergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig