sâmbătă, 8 decembrie 2012

Flormar, un brand drag mie:)


Imi place sa trag cu ochiul pe la standul Flormar ori de cate ori trec prin Carrefour sau Real, vanzatorii ma cunosc deja. Imediat se ofera sa imi arate ce mai e nou aparut si de fiecare data reusesc sa ma "abureasca" sa imi mai cumpar cate ceva.De data aceasta m-am pierdut cu Sonia a mea pe la standul din Carrefour, am lasat-o pe ea sa aleaga nuantele.........spre surprinderea mea...chiar are gusturi.......hihihihiihihihi
Cu ce am plecat de acolo? 



O oja int-o nuanta super draguta,...da vesnica mea problema cu nuantele astea de roz" murdar";)) este vorba de Pretty - P15...foarte pigmentata si rezistenta, plus ca se mai si usuca super repede. Am mai ales doua lipliner waterproof, ambele extrem de dragute. Cand vine vorba de rujuri sau orice altceva ce se aplica pe buze sunt o maaaare extremista, adica dom'le, ori e nude ori e para focului:) Si asa am si ales....Nr.233 un rosu foarte aprins si nr. 201 un nude superb


Oja la lumina zilei



 hop...ce-i asta? nuanta 233 aplicata pe toata buza...nu-i asa ca e frumoasa?In realitate nuanta acestui 233 este mult mai puternica, imi pare rau ca nu am reusit sa-i surprind adevarata culoare:(  La varianta nude va rog sa nu cereti poza ca....arat ca.......naspa. Il aplic ca o baza sub un alt ruj.


Va plac produsele Flormar?  Ma refer in afara de oje?



SHARE:

5 comentarii

  1. uuhhuu ce dragute sunt ... niici de la flormar nu am avut ocazia sa folosesc mai nimic,(ca si a essence)in afara de 3 oje care le-am primit si Imi plac sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt foarte draguze si calitative si....ieftine, isi merita banutii si merita incercate.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. in Carefour chiar mi se pare mai draguta vanzatoarea,.....stiu ca iti e peste mana, dar daca ai drum, intra, nici nu stii ce sa alegi:))

      Ștergere
  3. Doamna, eu nu pot sa vad pozele :((

    RăspundețiȘtergere

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig