miercuri, 30 mai 2012

Colectia IULIA BADITA

   Am participat cu mare entuziasm la acest Giveaway organizat de Iulia Badita. Cu nerabdare am asteptat afisarea castigatorului si spre surprinderea mea: AM CASTIGAT!!!


          A urmat cea mai chinuitoare perioada.....sa astept.....sa le am in fata mea, sa le pot admira....sa fie numai ale mele......
          Le-am primit si sincer am ramas socata!!! DA, socata pentru ca sunt cu mult peste asteptarile mele. Cele mai frumoase culori adunate intr-o paletuta simpatica. Sa nu va mai spun, ca nu ma pot pronunta sa zic: " culoarea aceasta este preferata mea". NU, in nici un caz, toate sunt adorabile, de la prima la ultima...
         Denumirea " original" imi place, o fi prima paletuta de la Sleek aparuta????Who knows, maybe. Dar cu siguranta vor urma si celelalte, pe rand, una cate una...pana vor fi toate ale mele:))
        O paleta simpatica, micuta, incape in orice portfard......



        Dar sa nu uitam de blush-ul in nuanta "wild berry", este o minunatie, are o nuanta superba care se aplica extrem de usor si da o culoare calda si sanatoasa tenului.
        Rujul, in nuanta "cherry". Si aici denumirea spune tot. Intradevar te duce cu gandul la o gramada de cirese bine coapte numa bune de mancat....yummmmyy.






        Imi place aceasta colectie, o recomand cu caldura tuturor. Se poate achizitiona de aici:
      http://www.makeup-shop.ro/pagina/produs/categorie/colectii/produs.249-iulia-badita-collection,

iar machiajul cel mai expresiv creat cu aceasta paleta se poate admira in toata splendoarea aici:
           http://www.iuliabadita.ro/2012/04/23/giveaway-colectia-iulia-badita-by-makeup-shop/





       
SHARE:

4 comentarii

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig